IT outsourcing

De IT binnen jouw organisatie is het hart van je bedrijf.

 

Als je besluit IT uit te besteden en dus kiest voor outsourcing, doe je dat bij een bedrijf dat je vertrouwt.

 

Een bedrijf dat bij iedere keuze het klantbelang op de eerste plek zet. Niets voor niets hechten we extra waarde aan eerlijkheid en transparantie gedurende de samenwerking.

Valid – vrouw man overleg werkplek
Valid – zakelijk 3

De menselijke factor

is het belangrijkst

Dit is precies wat ons anders maakt dan andere aanbieders. Want hoewel onze diensten zijn gestoeld op technologie, beseffen we dat de menselijke factor het meest waardevol is. We willen dat je je bij ieder contact begrepen en gehoord voelt. En we zoeken altijd de vraag achter de vraag. Met deze aanpak – in combinatie met ons oplossend vermogen – zijn we ervan overtuigd jou de beste gebruikservaring te kunnen leveren.

Waarom zou je IT (gedeeltelijk) uitbesteden?

Er zijn meerdere redenen om IT (gedeeltelijk) uit te besteden aan een ervaren Managed Services Provider (MSP):

Reden 1: efficiënte en effectieve IT

Bedrijven kunnen niet meer zonder IT. De complexe (ontwikkelingen van) IT-systemen vragen om gespecialiseerde kennis. Externe IT-dienstverleners beschikken over die expertise en vaardigheden op verschillende gebieden van informatietechnologie. Zij weten welke oplossingen processen versnellen en verbeteren, zodat jouw personeel efficiënt en effectief werkt.

Valid – vrouw werkplek

Reden 2: business continuïteit

IT outsourcing waarborgt de businesscontinuiteit binnen jouw organisatie. Het gaat dan om dagelijkse continuïteit, maar ook continuïteit bij onvoorziene situaties, zoals cyberaanvallen of ziekte bij IT-personeel. Met onder andere back-ups, Business Continuity Planning, Disaster Recovery, Service Level Agreements reduceren we je risico’s. 

Reden 3: focus op je core business

Het uitbesteden van IT stelt organisaties in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten en strategische doelen. Het IT-beheer is ondertussen gedeeltelijk of volledig in handen van externe IT-specialisten. Dit leidt tot een verbeterde concurrentiepositie en groei van het bedrijf.

Reden 4: schaalbaarheid

Het is essentieel dat IT meegroeit met je bedrijf. Door IT uit te besteden komen waardevolle middelen en tijd vrij om nieuwe oplossingen te implementeren en bestaande oplossingen uit te breiden, zoals de IT-infrastructuur.

Reden 5: war for talent

In een competitieve arbeidsmarkt, waar hoogopgeleide IT-professionals schaars zijn, kan het moeilijk zijn voor organisaties om intern het juiste talent aan te trekken en te behouden voor het beheren van complexe IT-systemen en projecten. Door IT outsourcing kunnen organisaties de impact van de War for Talent verminderen. Sterker nog, je verzekert je van kennis die je nodig hebt voor de continuïteit van je organisatie.

IT outsourcing oplossingen en diensten


Managed services

IT is het fundament van jouw organisatie. Om te blijven groeien en bloeien, is het belangrijk om innovaties binnen de IT nauwlettend te volgen en te implementeren. Als Managed Services Provider nemen wij die rol van je over. Wij gebruiken onze IT-kennis om jouw organisatie zo optimaal mogelijk te laten renderen.

Modern Work

Flexibel, veilig en overal werken. Wij zorgen voor een prettige moderne werkplek, waarop jouw collega’s productief kunnen (samen)werken.

Security & Compliance

Het overgrote deel van je bedrijfswaarde is digitaal opgeslagen, die moet je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Dat begrijpen wij. Ontdek hoe wij een eerlijke kijk hebben op jouw systemen en processen.


Infra en cloud

Je IT-infrastructuur is de basis waarop je gehele organisatie bouwt en groeit. Wij migreren jouw IT-infrastructuur soepel naar de cloud, afgestemd op jouw ambities voor de toekomst. Zodat jij je kan focussen op je kernactiviteiten.

Licenties

Ontdek onze hoogwaardige IT-licenties en bouw een partnerschap met Valid op basis van transparantie, expertise en toewijding aan jouw succes.

End User Experience

Jouw medewerkers willen direct inhoudelijk geholpen worden zodra er zich een probleem voordoet. Daarom zoek je een partij die jouw operationele IT-zaken uit handen neemt. 

Een aantal van onze IT outsourcing klanten

Neways
Neways

“Door de no-nonsense mentaliteit bij Valid heb je ook nooit lange discussies. Als er iets is lossen we dat samen snel op.” Joop Kempe, Corporate Head of ICT bij Neways

Sitech
Sitech

“Valid is ons op een slimme manier tegemoet gekomen door hun Service Desk-aanpak te innoveren”, Irma Renders, B.U. Manager ICT

Zowonen
ZOwonen

“De samenwerking is super, heel prettig en open verlopen. Een perfecte partner wat ons betreft.” Niels Golsteijn, IT-manager

Alfa
Alfa Accountants en adviseurs

“We waren het meest gecharmeerd van de oplossing van Valid.” René Vermeulen, Manager ICT Support en Infrastructuur

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1