Licenties

Het afnemen van licenties is nooit een kwestie van Plug & Go. Het draait allemaal om het vinden van een passende oplossing voor jouw vraagstuk; er zijn namelijk vele mogelijkheden, maar er is maar één beste oplossing voor jouw situatie.

 

Daarom ben jij op zoek naar een partner die op de hoogte is van alle mogelijkheden, een partner die impact inzichtelijk kan maken en een partner die proactief het voortouw neemt. 

Valid – man, vrouw

Hoe we jouw organisatie helpen met licenties

Valid – samenwerken 5
0
1
Vertrouwen

Bij Valid begrijpen we dat het winnen van dit vertrouwen essentieel is voor het succes van onze klanten.

Daarom streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige IT-licenties aan te bieden, maar ook om een partnerschap op te bouwen gebaseerd op transparantie, expertise en toewijding aan het succes van onze klanten.

0
2
Flexibele dienstverlening

Als specialisten in het IT-vak zijn we op de hoogte van iedere verandering binnen alle licenties. Het maakt onze dienstverlening voor jou extra flexibel en toekomstbestendig.

We kijken niet alleen op de korte termijn, maar juist op de lange termijn. We monitoren jouw licentiegebruik continu en houden op basis van die statistieken bij of er morgen een andere licentie beter bij jouw situatie past. Op deze manier kun je tot wel 30% op jaarbasis besparen. 

 

0
3
Jouw licenties

Onze diepgaande kennis stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelstellingen.

Of het nu gaat om het optimaliseren van kosten, het verbeteren van productiviteit, het versterken van de beveiliging of het stimuleren van innovatie, wij werken samen aan een oplossing die echte waarde toevoegt aan jouw bedrijf.

Zo pakken we het aan

Iconen_Info_Techno-53

Inventarisatie

Om je van het beste advies te voorzien, combineren we kennis met de juiste tooling om de juiste input op te halen. We bekijken bijvoorbeeld het type gebruikers en meten de bestaande platformen.

Iconen_Algemeen-127

Advies

Op basis van de input leveren we een advies dat past bij jouw organisatie. Dit advies bestaat uit meerdere licentievormen of bundels, gecategoriseerd op voordelen en prijs. We lichten de opties in een gesprek toe.

Iconen_Algemeen-119

Migratie

De migratie nemen wij voor onze rekening. We houden daarbij rekening met de adoptie van de nieuwe werkwijze onder het personeel.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1