Microsoft Solutions Partner

Microsoft staat wereldwijd bekend als de nummer één marktstandaard voor zakelijke IT. Daarom zien we Microsoft als onze betrouwbare partner. Samen met Microsoft komen we tot de beste oplossing voor jouw uitdagingen. We committeren ons sterk aan de roadmap van Microsoft en vullen dit waar nodig aan met oplossingen en diensten van complementaire leveranciers.

 

Kiezen voor ‘Microsoft First | Cloud First’, heeft geresulteerd in diepgaande kennis en expertise. Hoe kunnen wij jou ondersteunen in het realiseren van efficiëntieverbeteringen of het implementeren van innovatieve oplossingen?

Microsoft
Microsoft Partner - Valid

Jouw trusted advisor en Microsoft Solutions Partner

Jij bent op zoek naar een IT-partner die de best passende optie kiest uit talloze technologieën. Met onze kennis en kunde op het gebied van Microsoft, hebben we veel ervaring in het bouwen, implementeren en beheren van oplossingen voor onze klanten.

Kies je voor Microsoft als je zakelijke IT-platform, dan kies je voor een zeer solide beschikbaarheid, innovatie en productiviteit, waarmee je het fundament voor schaalbare groei legt. Wil jouw organisatie (gedeeltelijk) de stap naar de cloud maken?

Of maak je al gebruik van Azure of een andere Microsoft technologie en denk je dat hier meer uit te halen valt? Grote kans dat er grote efficiëntie en verbeterslagen mogelijk zijn; wat bijvoorbeeld kan resulteren in lagere Azure kosten. Wat jouw uitdaging ook is, wij zorgen voor een IT-landschap dat volledig in dienst staat van jouw doelen.

Microsoft Partner Designations

Om onze klanten de beste oplossingen en diensten te bieden, werken we nauw samen met Microsoft. Een betrouwbare partner die ons bijstaat in het kiezen van de beste oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten. Niet voor niets hebben we dan ook vijf ‘Microsoft partner designations’. Hiermee tonen we aan dat we dat we aan de strenge richtlijnen van Microsoft voldoen en onze klanten de beste diensten en ervaring kunnen bieden.

Microsoft afbeelding

Microsoft Azure

Azure is het public cloudplatform van Microsoft en is wereldwijd de meest gebruikte public clouddienst. Het platform combineert en integreert een enorm spectrum aan clouddiensten, tools en technologieën en blijft continu groeien.

Met Azure kan je toepassingen ontwikkelen, implementeren en beheren op een zeer solide platform.  

Microsoft 365

Microsoft 365 is de ‘nieuwe naam’ voor het vroegere Office 365. Het is het Microsoft platform voor alle Office- en samenwerkingstools en is een onmisbaar fundament voor de moderne werkplek van vrijwel alle bedrijven. Werken met Microsoft 365 betekent dat je medewerkers met de beste Microsoft tools vanuit de cloud werken. Waarbij alle informatie altijd actueel en in sync is. Zodat je collega’s vanaf elke gewenste locatie en tijdstip veilig vanuit de cloud kunnen werken.

Microsoft Power Platform

Het Power Platform van Microsoft is een pakket van diensten en apps voor business intelligence (BI), app-ontwikkeling en connectiviteit tussen apps en heeft integraties met andere platforms en Microsoft technologie. 

Microsoft Defender

Microsoft Defender biedt een scala aan geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor de beveiliging van Azure- en Microsoft 365-omgevingen. We hebben kennis en expertise voor zowel Microsoft Defender XDR als Microsoft Defender for cloud.

Microsoft Fabric

Fabric is het geavanceerde dataplatform ontworpen voor het tijdperk van AI. Deze innovatieve oplossing transformeert de manier waarop jouw organisatie toegang heeft tot en werkt met data. Fabric bevat een volledig analytics platform dat uniformiteit biedt, functioneert als een SaaS-oplossing en voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van security en governance. Het is ‘lake centric’ en open op elk niveau, waardoor Microsoft een intuïtief, op AI gebaseerd dataplatform levert dat naadloos is geïntegreerd in Microsoft 365.

Microsoft Copilot

Met Microsoft Copilot haal je jouw persoonlijke AI-assistent in huis die je manier van werken voor altijd kan veranderen. Copilot is geïntegreerd in de Microsoft Apps en met behulp van commando’s (prompts), zet je Copilot aan het werk. Het is de krachtigste productivity tool van het moment.

Microsoft Purview

Beheer je gegevens veilig met Microsoft Purview. De geïntegreerde oplossing waarmee je jouw bedrijfsgegevens over de volledige breedte (on prem, cloud en SaaS) kunt beheren. Het legt de basis voor datasecurity in het AI-tijdperk. Zo biedt het gecentraliseerde toewijzing van assets, verkrijg je inzichten in het beheer van gevoelige data over het gehele domein, en deel je real-time informatie terwijl je moeiteloos de toegang tot gegevens regelt. 

Wil je meer weten over onze Microsoft oplossingen en expertise?
Valid – CTA 1