Managed Services

IT is het fundament van jouw organisatie. Je bent geen uitzondering als vrijwel alle processen gestoeld zijn op techniek. Om te blijven groeien en bloeien, is het belangrijk om innovaties binnen de IT nauwlettend te volgen en – zo nodig – te implementeren. Dat kan lastig zijn, als IT niet je core business is.

 

Als Managed Services Provider nemen wij die rol van je over. Wij worden jouw IT afdeling en partner. Wij gebruiken onze IT-kennis om jouw organisatie zo optimaal mogelijk te laten renderen. En daar plukken jouw collega’s, eindgebruikers en dus zelfs je klanten de vruchten van.

Valid – vrouw man werkplek

De pijlers van Managed Services

Valid – business

Wij zijn jouw helpdesk

Als managed services provider is de implementatie van de techniek slechts de eerste stap. Daarna staan we voor je klaar als eerste- of tweedelijns IT-support te verzorgen op de momenten dat dat nodig is, met het oog op het minimaliseren van downtime en het handhaven van de operationele efficiëntie.

Daarbij vormen wij ons indien nodig als een verbindende schakel tussen de technologie en jouw leveranciers van randapparatuur zoals printers of laptops. Zo ontzorgen we jou zo maximaal mogelijk.

Valid – samenwerken 3

Starten met Managed Services

Voorbereiding

Om een naadloze implementatie naar Managed Services te garanderen is een goede voorbereiding cruciaal. We maken duidelijke afspraken en stemmen verwachtingen op elkaar af. Vanaf het begin worden de vereiste inspanningen en verwachte betrokkenheid van de klant duidelijk gecommuniceerd.

Adoptie

Tegelijkertijd werken we aan het vertrouwen van de eindgebruikers in het nieuwe product. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt. Afhankelijk van de situatie, stemmen we een passende overgang af. Dit kan met documentatie, klassikale trainingen of bijvoorbeeld volgens het train-de-trainer-principe. Onze aanpak richt zich niet alleen op de implementatie, maar ook op de impact op mensen, organisatie, processen en informatie.

Ondersteuning

Als partner wil je kunnen leunen op de expertise van experts. Dat vinden wij heel logisch. Als jouw partner staan wij continu voor je klaar om jouw IT-helpdesk of jouw eindgebruikers van dienst te zijn. Bovendien, door het uitbesteden van IT-diensten profiteer je continu van onze kennis. We houdenmarktontwikkelingen in de gaten en toetsen of deze jouw organisatie verder kan helpen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1