Infrastructuur en cloud

Op zoek naar een betrouwbare en schaalbare oplossing voor jouw data? Een cloud-oplossing waar jouw applicaties en gegevens kunnen worden opgeslagen? Om dat te kunnen realiseren moet je IT-infrastructuur goed geregeld zijn. Zie het als de basis waarop je gehele organisatie bouwt en groeit.

 

Laat het opzetten en beheren van cloud-oplossingen aan ons over. Zodat jij je kan focussen op je kernactiviteiten. De juiste strategie en migratieaanpak zijn van groot belang. Daarom onderzoeken we eerst welke cloud-oplossing het beste past bij jouw organisatie en ambities. Laat ons jouw IT-infrastructuur migreren van on-premises naar de cloud: public, private of hybride. 

Valid – samenwerken 2 (2)

Wij helpen je met de overstap naar een goed geregelde IT-infrastructuur

We kennen je branche, weten wat er speelt en snappen je bedrijfsprocessen. Want onze collega’s vormen samen een hechte groep die met elkaar sparren en kennis uitwisselen. We denken met je mee hoe je infrastructuur en cloud nog beter kan worden ingericht. Vandaag, morgen en in de toekomst. Afhankelijk van wat bij je business past, kiezen we samen de juiste cloud-oplossing.

Iconen_Info_Techno-67

Futureproof

Onze processen en diensten zijn geborgd en modulair gebouwd. Zodat deze voorbereid zijn op nieuwe technologieën en oplossingen. Zodat jij futureproof bent en blijft en voorop kan blijven lopen met infrastructuur.

Iconen_Info_Techno-60

Security

Met onze meest veilige oplossingen is jouw digitale activa altijd beschermd en voldoe je aan de wettelijke normen. Want alle diensten in ons portfolio zijn volledig op basis van Well-Architected Framework (WAF) getoetst, gebouwd en ingericht zowel qua proces als tooling. Dit om maximale beveiliging toe te kunnen passen, te signaleren, te identificeren en direct actie te kunnen ondernemen. Want jouw veiligheid is onze prioriteit.

Lees meer over security & compliance
Iconen_Info_Techno-13

Networking

Zonder netwerk is er geen infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat je medewerkers altijd en overal door kunnen werken, met een werkende internetverbinding. Onze volledige producten binnen ons networking portfolio maken dit mogelijk. Het proces en de operatie zijn volledig ingericht op het monitoren, vroegtijdig signaleren en identificeren van (mogelijke) issues en directe aanpak bij verstoringen.

Iconen_Info_Techno-31

Cloud first aanpak

Welke cloudoplossing past het best bij jouw organisatie? Grote kans dat dat Microsoft Azure is. Maar misschien is een private cloudoplossing of on-premises blijven wel beter in jouw situatie. Samen komen we erachter!

Lees meer over Microsoft Azure

De cloudoplossing die bij jouw organisatie past, in drie stappen

Valid – man 3 (2)
0
1
Een optimaal afgestemde cloudomgeving

Een optimale voorbereiding bestaat uit applicaties cloud-ready maken en een migratietraject met minimale impact op continuïteit.

Wij kijken samen wat naar de cloud kan en wat niet en kiezen voor de beste integrale oplossing voor jouw organisatie.

0
2
Verhogen van de kosteneffectiviteit

Je wil zo efficiënt mogelijk omgaan met je investeringen. Dat begrijpen wij. Daarom helpen we je de kosten binnen de perken te houden door scherp naar alle factoren te kijken. 

0
3
Verzeker jezelf van continuïteit, groei en flexibiliteit

Met onze diensten voor Backup & Restore en Disaster Recovery waarborgen we jouw bedrijfscontinuïteit. In noodgevallen brengen wij jouw omgeving zo snel mogelijk weer online. 

Infrastructuur en cloud oplossingen en diensten

  • Consultancy & advisory
  • Back-up solutions
  • (Wireless) networking
Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1