Microsoft 365

Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365, is hét Microsoft platform voor alle Productiviteit- en samenwerkingstools en vormt een onmisbaar fundament voor de moderne werkplek voor vrijwel alle organisaties.

 

Het Microsoft 365 platform stelt bedrijven en hun medewerkers in staat met de beste Microsoft tools vanuit de cloud werken, waarbij gegevens altijd actueel en in sync blijven.

 

Hierdoor kunnen collega’s op elk moment en vanaf elke locatie veilig en efficiënt (samen)werken.

Microsoft 365
T2.1-blog-header-1x-1024×576

Jouw trusted advisor en Microsoft 365 Partner

Uit ervaring weten we hoe complex en uitdagend de digitale transformatie voor organisaties kan zijn. Als ‘trusted advisor’ en service provider, leveren we (managed) Azure diensten om bedrijven te helpen om deze uitdagingen aan te gaan en de juiste stappen te zetten om als organisatie verder te kunnen groeien.

Microsoft 365 is wereldwijd het meest gebruikte platform voor Office apps en samenwerken en bestaat uit een brede set van verschillende apps, diensten en tools. Deze zijn beschikbaar in verschillende licentievormen. Maar wat heb je als organisatie en nog belangrijker – wat hebben je collega’s – nu  wel en niet nodig om goed en productief te kunnen (samen)werken?

Deze vraag speelt bij veel bedrijven. Daarom hebben we integrale Modern Work proposities samengesteld. Hiermee kies je voor een integraal en solide pakket aan diensten en ondersteuning die het best aansluit op de behoeften van jouw bedrijf en collega’s. Wij zij zorgen ervoor dat je de juiste tools voorhanden hebt, dat het goed geregeld is en jouw medewerkers kunnen zich focussen op wat écht belangrijk is: de primaire bedrijfsprocessen en dagelijkse activiteiten.

Valid Modern Work op basis van M365

Valid’s Modern Work concept is een veilig, geautomatiseerd en managed cloudplatform op basis van Microsoft 365, aangevuld met enkele value-added tools,  waarbij alle benodigde zaken end-to-end geïntegreerd zijn. Het Modern Work platform is beschikbaar van elk mobiel, vast of virtueel device en omvat basisvoorziening voor digitale identiteit en veilige gebruikersauthenticatie. Het Microsoft Modern Work concept is gebaseerd op de volgende kenmerken en uitgangspunten:

 • Verbeterde ervaring en productiviteit voor de eindgebruiker.
 • Microsoft cloud-gebaseerd beheer en intelligentie.
 • Vereenvoudiging van IT-beheer en -operations.
 • Geoptimaliseerd voor Microsoft 365 stack.
 • Volledig geïntegreerde beveiliging en identiteit vanuit Azure Active Directory.
 • Gestroomlijnde updates.
 • Solide bescherming via het Zero Trust Security Model.
 • Microsoft best practices.
Valid – vrouw werkplek
Valid – overleg werkplekken

Uitstekende end-user support

We bieden standaard eindgebruikersondersteuning voor alle diensten van het Valid Modern Work concept, in de vorm van een eerstelijns Servicedesk.

Indien van toepassing is het bespreekbaar om alleen als tweedelijns servicedesk op te treden, als oplosgroep achter je eigen of de gecontracteerde Servicedesk.

Je medewerkers kunnen voor alle reguliere zaken gebruik maken van de door Valid beschikbaar gestelde service portal (SSP). Voor de key users en IT-medewerkers is een meer uitgebreidere module van de self-service portal beschikbaar, die extra functionaliteit biedt.

De voordelen van Modern Work op basis van Microsoft 365

 • Overal werken: medewerkers verwachten dat ze standaard, altijd en overal prettig kunnen werken en alle tools die daarvoor benodigd zijn, voorhanden hebben. Het Modern Work concept van Valid voorziet in die behoefte.
 • Efficiëntie en maximale productiviteit: Modern Work bevordert de productiviteit van je team door flexibiliteit en mobiliteit te bieden. Het stroomlijnt processen en zorgt voor constante toegankelijkheid van data en applicaties, ongeacht de locatie.
 • Digitaal en veilig samenwerken vanuit de cloud: met Modern Work werken je collega’s altijd veilig en gezamenlijk aan de meest recente versie van een bestand en is altijd mogelijk om elkaar direct te bellen met een veilige (video)verbinding.
 • Security: het Modern Work platform is overal goed beveiligd en we zoeken continu naar de juiste balans tussen veiligheid en flexibiliteit voor medewerkers.
 • Performance, continuïteit en betrouwbaarheid: door te kiezen voor Modern Work op basis van Microsoft 365, kies je voor bewezen standaarden en een zeer solide platform als basis voor al je activiteiten.

Microsoft Partner Designations

Om onze klanten de beste oplossingen en diensten te bieden, werken we nauw samen met Microsoft. Een betrouwbare partner die ons bijstaat in het kiezen van de beste oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten. Niet voor niets hebben we dan ook vijf ‘Microsoft partner designations’. Hiermee tonen we aan dat we dat we aan de strenge richtlijnen van Microsoft voldoen en onze klanten de beste diensten en ervaring kunnen bieden.

Microsoft afbeelding

Microsoft 365 oplossingen en diensten


Microsoft 365 tenntant

Een Microsoft 365 tenant is een specifieke instantie van de services van Microsoft 365 en je organisatiegegevens die zijn opgeslagen op een specifieke standaardlocatie, zoals Europa of Noord-Amerika. Elke Microsoft 365-tenant is afzonderlijk, uniek en gescheiden van alle andere Microsoft 365-tenants. Elke Microsoft 365 tenant bevat ook een Microsoft Entra (voorheen bekend als Active Directory) tenant, dat is een speciale instantie van Microsoft Entra ID voor het beheren van gebruikersaccounts, groepen en andere objecten. De tenant is de basis waarop alle diensten worden geleverd voor productiviteit, samenwerking, performance, privacy, compliance en security.

Microsoft 365 Workloads & Apps

Wij bieden een standaardconfiguratie om snel aan de slag te gaan met Microsoft 365. De huisstijl van het bedrijf (kleuren, logo’s en meer) wordt gebruikt in bijvoorbeeld login-vensters en de portals voor branding en herkenbaarheid van de je organisatie. Met de standaardconfiguratie zorg je ervoor dat medewerkers optimaal gebruikmaken van samenwerkings- en productivity functionaliteit van M365, terwijl Valid de omgeving veilig en de gebruikers up-to-date houdt.

Identity Foundation

De module ‘Identiteit’ biedt een centraal systeem voor het eenduidig invoeren en beheren van digitale identiteiten en het toewijzen van rollen, functionaliteiten en autorisaties. Hiermee ben je zeker van eenduidige instellingen en beheer van identiteit en verbeterde bescherming van accounts.

Back-up for Microsoft 365

Veeam Backup for Microsoft 365 zorgt voor betrouwbaarheid en compliance met wettelijke vereisten door een back-up te maken van Microsoft 365-gegevens op onze specifiek ontworpen back-upomgeving. (On)gewenste verwijdering van identiteiten, e-mail, gegevens, projecten en chats wordt beperkt doordat flexibel herstel mogelijk is.

Microsoft 365 XDR Suite

Modern Work vereist moderne beveiligingsmaatregelen om gebruikers en gegevens veilig en beveiligd te houden. Hiervoor implementeren we de Microsoft 365 XDR Suite (voorheen Microsoft Defender Suite genoemd) die bestaat uit verschillende modules. Lees hier alles over Defender.

Modern Work van Valid

Flexibiliteit en veiligheid staan centraal in Modern Work. De grens tussen werk en privé vervaagt; werken hoeft niet langer plaats te vinden op een vaste kantoorlocatie. Of je nu op reis bent, ’s avonds aan een presentatie wilt werken of om welke reden dan ook thuis blijft, je kunt altijd doorgaan met je werk. Medewerkers verwachten een werkplek die op elk moment, overal en met elk apparaat toegang biedt tot applicaties en data, zonder zich zorgen te maken over de veiligheid.

We begrijpen dat de transitie naar een moderne werkplek een uitdaging kan zijn voor bedrijven. Met ons Modern Work concept, met integrale service plans, bieden we een volledig pakket aan tools en ondersteuning, waarbij alle diensten end-to-end geïntegreerd zijn én beschermd door een solide security laag. Door gebruik te maken van het Modern Work concept, kies je voor bewezen standaarden en maak je als organisatie optimaal gebruik van de mogelijkheden die Microsoft 365 te bieden heeft.

Valid-samenwerken-scaled

Innovatie

We passen ons Modern Work concept continu aan om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en optimaal gebruik te kunnen maken voor de innovaties en doorontwikkeling van Microsoft. Op die manier ben je altijd verzekerd van de meest moderne oplossingen, zodat jouw collega’s flexibel, veilig en prettig kunnen werken.

Aanvullende diensten

 • Microsoft 365 adoptie
 • Licentie advies
 • Migratie naar Microsoft 365
 • Ondersteuning en beheer van on-prem Office omgevingen, SharePoint, Exchange en/of fileservers.
Wil je meer weten over Microsoft 365 en Modern Work?
Valid – CTA 1