Cultuur
DCIM100MEDIA

Welkom bij Valid, waar cultuur niet alleen een woord is, maar een levendige realiteit die de basis legt voor groei, bloei en ontwikkeling. Voor onze gewaardeerde klanten én onze collega’s.

We zijn geen bedrijf van nummers, maar een verzameling van sympathieke en scherpe mensen. In onze cultuur draait het om echte mensen. En dat merk je op de werkvloer. Geen afstandelijk management achter gesloten deuren, maar een open werkvloer waar we elkaar in de ogen kijken. We werken samen vanuit vertrouwen, gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Je weet altijd waar je aan toe bent. 

Onze teams bestaan uit mensen met verschillende karakters, elk uniek maar samen impactvol. Dit creëert een sfeer waarin we elkaar ondersteunen en waar gedeelde verantwoordelijkheid, passie en de wil om succesvol te zijn centraal staan. 

Daarnaast begrijpen we de markt en weten we precies wat er speelt. Onze collega’s ademen technologie en verdiepen zich graag in het allernieuwste. Niet omdat het moet, maar wel om precies te weten wat het beste is om toe te passen voor onze klanten.

Onze collega’s zijn het hart van onze organisatie

Onze mensen vormen het hart van onze organisatie. Samen zetten we alles op alles om onze klanten tevreden te houden. Kritisch zijn op elkaars werk is daarvoor onmisbaar en een belangrijk onderdeel van onze groeifilosofie.

Want door elkaar scherp te houden, worden we beter en komen we verder. De cultural fit is voor ons belangrijk. We vinden het belangrijk dat zowel medewerkers als klanten geloven in onze aanpak. Want dat is de basis voor vertrouwen en een succesvolle samenwerking. 

We zijn scherp op de inhoud en sympathiek in de samenwerking. Want we begrijpen dat elke geslaagde samenwerking begint met één onmisbare voorwaarde: vertrouwen. 

Valid. Trust > Tech > Thrive.

Valid – man, vrouw 2

We zoeken altijd nieuwe, enthousiaste professionals!

Word jij onze nieuwe Valid collega?

Mensen zijn het hart van Valid. Samenwerking en sterke onderlinge relaties vormen dan ook het fundament van ons succes. Bij Valid hebben we oog voor jou en je collega’s. En vertrouwen staat aan de basis van alles wat we doen. 

Van flexibele werktijden en gezondheidsinitiatieven tot trainingen en opleidingen, we investeren in het welzijn van onze mensen om zo een veerkrachtige en energieke organisatie te blijven. Bovendien voeren we toffe projecten uit voor mooie klanten én werk je samen met 300 collega’s. Bij ons heb je niet zomaar een baan. Je maakt impact. Maak jij binnenkort de switch naar Valid?