Industrie

De industrie stelt hoge eisen aan technologie. Het ligt dan ook vaak aan de basis van het productieproces. Ligt de IT omgeving plat, dan liggen primaire bedrijfsactiviteiten plat. Het inspelen op deze uitdagingen vraagt veel van IT-beheerders. Maar dat IT-capaciteit schaarser is dan ooit, maakt het lastig voldoende gekwalificeerde mensen te vinden en kennis up-to-date te houden.

 

Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor het uitbesteden van IT. Bij Valid begrijpen we de cruciale rol die technologie speelt binnen jouw sector, waar bedrijven voortdurend streven naar efficiëntie, procesoptimalisatie en vernieuwing van hun productaanbod. Wat zijn jouw uitdagingen?

Valid – industrie 3
Valid – industrie 4

Standaardisatie waar het kan, maatwerk wanneer het nodig is

Met oplossingen als het Internet of Things (IoT), AI en automatisering openen zich nieuwe deuren naar groei en concurrentievoordeel. Het beheren van een steeds ingewikkelder IT-landschap, het up-to-date houden van essentiële systemen en het waarborgen van cybersecurity vereisen expertise en toewijding. ​​Of het nu gaat om public cloud implementatie of beheer van een on-premise omgeving, of een combinatie van beide, Valid heeft de kennis en expertise in huis. Als betrouwbare IT-partner streven we naar efficiëntie en standaardiseren we waar kan. Maar verliezen daarbij niet je doelen uit ogen en dus zetten we maatwerk in waar nodig.

Veiligheid voorop

Jij wil je operationele technologie (OT) en informatietechnologie (IT) beschermen tegen interne en externe risico’s. Met onze beveiligingsoplossingen bescherm je jouw systemen tegen deze risico’s, terwijl je voldoet aan de industrienormen en -regelgeving om zo de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen.

Valid – industrie 2

Digitalisering en data-analyse voor innovatie

Onze diensten in digitalisering en data-analyse stellen jouw organisatie in staat productieprocessen te optimaliseren, inzichten te verkrijgen uit complexe datasets en de overstap te maken naar slimmere, datagedreven besluitvorming. Van IoT-oplossingen tot AI voor predictive maintenance. Waarbij onze expertise bijdraagt aan een efficiënter gebruik van bronnen en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Want ook daar kan je ons op vertrouwen.

Een IT partner die naast je staat

Bij Valid begrijpen we dat deze uitdagingen vragen om een betrouwbare partner. Een IT-partner die op basis van vertrouwen en technologie je organisatie in staat stelt om te groeien en bloeien. Wij zijn niet alleen ervaren in de industrie, maar beschikken ook over specialisten die jouw specifieke uitdagingen begrijpen. Met diensten gericht op infrastructuur, applicatiemodernisering, Modern Work en security, nemen we de complexiteit van IT-beheer uit handen. Bij Valid kun je vertrouwen op een bewezen trackrecord en experts die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, zodat jij je zorgeloos kunt richten op de groei van je onderneming. Daar mag je ons op vertrouwen. 

Een aantal van onze oplossingen en diensten voor industrie

Een aantal van onze referenties in industrie

Fujifilm-logo
NEWAYS_ELECTRONICS
OMRON_Logo.svg
SABIC_Logo_RGB_PNG_tcm1010-2093
1024px-Royal_DSM.svg
EIDUrhY7Rk_1556174749555
Mosa_logo-57b99dd1
EN-De-Jong-Packaging
fenzi-logo
AmbaFlex-logo (1)
boels_logo_web
logo-mcb
Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1