Duurzaamheid
Valid – man vrouw samenwerking

Bij Valid gaan we verder dan alleen het bieden van innovatieve IT-oplossingen voor onze klanten. We willen blijven groeien en bloeien, niet alleen voor onze klanten maar ook voor elkaar. En terwijl we groeien en bloeien, houden we rekening met de wereld waarin we leven. Zodat we onze impact op het milieu zo veel mogelijk minimaliseren. Daar mag je ons op vertrouwen.

Duurzame inzetbaarheid van onze collega’s

Onze collega’s zijn het hart van Valid. Daarom blijven we werken aan de duurzame inzetbaarheid van onze collega’s. Door te investeren in onze medewerkers met innovatieve arbeidsvoorwaarden op het gebied van salarissen, trainingen en opleidingen. Maar ook door initiatieven die de gezondheid van onze collega’s bevorderen, stress verminderen en een evenwichtige levensstijl aanmoedigen. Zodat we samen blijven groeien en bloeien aan de ontwikkeling van zowel onze organisatie als die van onze klanten.

Onze impact op het milieu minimaliseren

Iedere dag opnieuw proberen we de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, met behulp van ons mobiliteitsbeleid en Green IT. Want we begrijpen dat we opereren midden in een lange keten van vele IT-leveranciers en klanten. En dus dragen we een gezamenlijke verantwoordelijkheid; onze impact op het milieu verminderen.

Samen met onze klanten werken aan duurzaamheidsdoelstellingen

We richten onze pijlen op de ondersteuning van onze klanten bij het behalen van hun ESG-doelstellingen – wat staat voor Environmental, Social & Governance. Met name wat betreft Green IT en dankzij datagedreven verbeteringen.

We adopteren hierbij de Microsoft Cloud for Sustainability en helpen onze klanten met de implementatie ervan.

Duurzaamheid Valid
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Valid – CTA 2