Finance

In de wereld van financiële dienstverlening is technologie een cruciale factor voor groei en het optimaliseren van de klantbeleving. Financiële instellingen staan voor de uitdaging om innovatieve, veilige en gebruiksvriendelijke diensten te leveren. Hierbij is slim gebruik van technologie essentieel om processen te optimaliseren, waarde uit data te halen en te voldoen aan regelgeving.

 

Bij Valid begrijpen we de cruciale rol die technologie speelt binnen jouw sector. Het stelt je in staat je dienstverlening te moderniseren, betere besluitvorming te ondersteunen en efficiënter te opereren. Het realiseren van deze digitale transformatie kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Wat zijn jouw uitdagingen? Wij helpen jouw organisatie groeien en bloeien. 

Valid – samenwerken 2 (2)

Valid – overleg dames

Naadloze overgang naar
de cloud

De reis naar de cloud is een cruciale stap voor veel financiële bedrijven. Wij begeleiden deze transitie met een scherp oog voor het creëren van een flexibel IT-landschap dat niet alleen voldoet aan de huidige behoeften, maar ook klaar is voor toekomstige groei. Dat vraagt om een succesvolle samenwerking, en die begint met vertrouwen hebben. Vertrouwen staat aan de basis van alles wat we bij Valid doen. Zodat processen en samenwerkingen vlotter verlopen en we samen een soepele en onderbrekingsvrije overgang naar de cloud kunnen realiseren. 

Informatieveiligheid: een fundament van vertrouwen

Informatieveiligheid is cruciaal in een omgeving met gevoelige data. Wij begrijpen dat de bescherming van de gegevens essentieel is voor het vertrouwen van jouw klanten en medewerkers. Onze security management diensten bieden de zekerheid dat je IT-omgeving bestand is tegen interne en externe dreigingen.

Valid – vrouw man overleg werkplek

Combineren van data uit verschillende bronnen

De financiële waardeketen verandert. We zien een verschuiving van traditionele naar nieuwe (fintech) spelers, waarbij in de toekomst uit smart data de toegevoegde waarde wordt gehaald. Terwijl voorheen financiële middelen de belangrijkste assets waren. Maar hoe ontsluit je data uit zoveel bronnen op een adequate, dynamische manier naar de frontoffice of derde partijen? 

Tegelijkertijd spelen compliancy en operational excellence een cruciale rol in de sector, waarbij een dynamische datagovernance aanpak essentieel is om te voldoen aan steeds specifieke eisen van instanties zoals ECB, DNB en toezichthouders. Wij geloven in het potentieel van een slimme inrichting van datamanagement om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

Managed Services: jouw IT zorgen in onze handen

Met managed services ontzorgen wij je organisatie volledig. Samen kiezen we de best passende optie en nemen de regie in een gestroomlijnde uitrol. Wij maken de impact van IT-keuzes inzichtelijk en gidsen je door het oerwoud van technologische mogelijkheden.  

Een aantal van onze oplossingen en diensten voor finance

Een aantal van onze referenties in finance

alfa_logo
1200px-RSMStandardLogoRGB
RNHB transparant1
obvion
valid_case-logo_rabobank
Freo-logo-1
Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1