Datamanagement

Je wil aan de slag met data of je bestaande strategie op het gebied van data verbeteren. Je bent op zoek naar een passende datamanagementstrategie om maximaal rendement uit je bedrijfs-, markt- en productdata te halen. Of je hebt hulp nodig bij het definiëren van jouw datavisie, het beoordelen van je datavolwassenheid, het identificeren van je databehoeften en -kansen, en het vaststellen van rollen en verantwoordelijkheden voor databeheer en -eigendom.

 

Valid ontwerpt, ontwikkelt en integreert verschillende datamanagementstrategieën. Wij zorgen voor een datastrategie die past bij jóuw bedrijfsdoelstellingen. Dat begint bij vertrouwen. Dan volgt de perfect passende oplossing. En daarmee bereiken we jouw doelen.

Valid – data 2

De voordelen van datamanagement

Iconen_Info_Techno-39

Datakwaliteit, dataveiligheid en databeschikbaarheid

Een heldere datamanagementstrategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen zorgt voor datakwaliteit, dataveiligheid en beschikbaarheid, binnen en buiten de organisatie.

Iconen_Info_Techno-81

Scan voor identificeren van verbeterpunten

Met een roadmap voor datamanagement en het uitvoeren van een datamanagementscan zorgen we ervoor dat we de prestaties van jouw data-organisatie scherp kunnen evalueren en verbeterpunten kunnen identificeren.

Iconen_Info_Techno-84

Veilige, betrouwbare en snelle toegang tot je gegevens

Monitor de prestaties van je medewerkers en ontdek succesfactoren. Met concrete overzichten wordt aantrekken, boeien en binden van talent een stuk eenvoudiger.

Ontgrendel de waarde van jouw data

Valid – vrouw 1
0
1
Strategie & cultuur

Wil je jouw data gebruiken om inzichten te verkrijgen, processen te optimaliseren en innovatie te stimuleren?

Elke stap in de optimale benutting van bedrijfsdata begint met een duidelijke strategie beleid op Informatievoorziening.

Dat vereist een heldere datamanagementstrategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en zorgt voor datakwaliteit, dataveiligheid, en beschikbaarheid binnen én buiten de organisatie.

Uiteraard met de juiste rechten voor toegang.

0
2
Data-architectuur & data-analytics

Een schaalbare, flexibele en robuuste datahuishouding opzetten en beheren die de complexiteit en het volume van je databronnen aankan en je analytische behoeften ondersteunt?

Dan heb je een data-architectuur nodig die past bij de volumes en complexiteit van jouw data. Hoe belangrijk is schaalbaarheid? Wat zijn de toekomstige ambities van de organisatie? En hoe data-volwassen is jouw organisatie? Wij houden rekening met de aard en omvang van je organisatie en zetten gewenste technologische mogelijkheden af tegen het financieel- en verandervermogen van je organisatie. 

Om jouw persoonlijke groei, zodat je met plezier en passie naar je werk gaat!

0
3
Van datastrategie naar implementatie en beheer

Jouw data omzetten in bruikbare inzichten die je besluitvorming onderbouwen en je bedrijfsresultaten stimuleren? 

Uiteindelijk zal er een technische omgeving moeten worden ingericht gebaseerd op de gekozen architectuurprincipes. Kies je voor een datawarehouse en BI-omgeving?

Of heeft je organisatie meer behoefte aan een meer complexe en heterogene inrichting nodig zoals een datalakehouse volgens de medalion-structuur? Wij helpen je bij het implementeren en beheren van de verschillende data-omgevingen die veilige, betrouwbare en snelle toegang bieden tot jouw gegevens.

Starten met datamanagement

AI, Machine Learning en Deep Learning

Wil je verder gaan en verwacht je veel van AI, Machine Learning en Deep Learning? Wij ondersteunen en begeleiden je graag bij een stuk interne AI-awareness en de toepassing van AI Industry Solutions en AI Engineering voor specifieke data-analytics toepassingsgebieden.

Datagedreven werken

Snellere én betere beslissingen nemen die gebaseerd zijn op data? Jij weet als geen ander dat goede data leidt tot informatie en inzichten die een belangrijke bijdrage leveren aan de besluitvorming en het succes van jouw organisatie. 

Digitale transformatie

Maximaal rendement uit je bedrijfs-, markt- en productdata halen? Digitale transformatie is een proces om je als organisatie aan te passen aan de snel veranderende digitale wereld.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1