Over ons

Als jouw IT-partner streven we ernaar om niet alleen jouw ambitieuze doelstellingen te ondersteunen, maar ook om een waardevolle relatie op te bouwen. Want vanuit vertrouwen en partnerschap komen wij tot de beste oplossingen. Welkom bij Valid.

 

Valid helpt organisaties al sinds 1999 te groeien en bloeien. Door te zorgen voor een betrouwbaar IT-fundament, relevante data-inzichten, een complete online werkplek, slimme cloud-oplossingen en het realiseren van complexe verandertrajecten.

 

Want als organisatie wil en moet je vernieuwen. Om te blijven bloeien. Om te groeien. En om te verbeteren. Bij Valid weten we: je vernieuwt altijd met een doel. En je IT? Die helpt je jouw doelen sneller bereiken.

Valid over ons

Ons mantra: Trust > Tech > Thrive.

Trust: het begint met vertrouwen

Wij weten dat iedere geslaagde opdracht begint met één onmisbare voorwaarde: vertrouwen.

Daarom hebben we aandacht voor de mensen die met onze oplossingen werken, hebben we oog voor alle belangen en afhankelijkheden.

We staan pal naast je als ervaren, objectieve partner en adviseur.

Een IT-partner die objectief adviseert én met je spart als collega. Het begint met vertrouwen. 

Valid – samenwerken 2 (2)

Tech: na vertrouwen volgt de beste passende oplossing

Na vertrouwen volgt de perfect passende technologie of oplossing.

We zitten kort op de nieuwste ontwikkelingen en kunnen plannen maken én uitvoeren.

We ademen technologie. Uit de talloze mogelijkheden die er zijn, kiezen we gezamenlijk de beste oplossing voor jouw organisatie.

We schetsen niet alleen de kaders, maar werken ook de ideale omgeving uit.

Want we worden blij als we onze klanten mogen bijstaan bij het maken van de slimste keuzes en tijdens gezamenlijke implementaties.

Valid – samenwerken 5

Thrive: groeiende en bloeiende organisaties

En zo bereiken we gezamenlijk jouw doelen.

We doen er alles aan om jouw ambitieuze doelstellingen te realiseren.

 Zodat jij je kan blijven ontwikkelen en klaar bent voor veranderingen, zowel van binnen als van buiten.

En een bloeiende en groeiende organisatie bent.

Wekom bij Valid: Trust > Tech > Thrive. 
Valid – man, vrouw

Over Valid

calendar-schedule-clock-time 1
Sinds 1999
Group, User.1 1
300+ professionals
Map, Pin 1
Actief in heel Nederland, en ver daarbuiten
Medal, Prize, Reward.6
ISO9001, ISO27001 & ISO27017 en ISAE3402 type II verklaring
thumbs-up-like
Al jaren een dikke 8 van onze klanten

De business units van Valid

Change makers

De Change Makers van Valid staan voor het succesvol doorvoeren van veranderingen bij onze klanten. Samen benaderen we elk veranderingstraject met een brede blik: onze aanpak richt zich niet alleen op de implementatie, maar ook op de impact op mensen, organisatie, processen en informatie. Hierdoor stellen wij klanten beter in staat om daadwerkelijk resultaatverbetering te realiseren.

Managed Services

Met Valid Managed Services nemen wij je IT-zorgen geheel of gedeeltelijk uit handen. We richten ons op de pijlers Modern Work, toekomstbestendige infrastructuur, optimale beveiliging en de beste eindgebruikerservaring. Wij zorgen dat de IT goed geregeld is, zodat de business continuïteit gegarandeerd is en jij je kan focussen op de kernactiviteiten van je organisatie.


Data Strategists

Met Valid Data Strategists halen we waarde uit data. Data slim inzetten is cruciaal. Snellere en betere besluitvorming op basis van up-to-date informatie, dynamisch grip houden op ontwikkelingen en snel anticiperen op veranderingen. Wij geloven in de onbegrensde mogelijkheden van data. Door slimme combinaties te maken, het inzicht te verbreden in de keten of juist door in te zoomen op een specifiek proces. Wij helpen je met alle vraagstukken en uitdagingen rond data.

Infra Pro’s

De Valid Infra Pro’s zorgen voor een goed geregelde IT-infrastructuur, terwijl je als organisatie de regie in handen houdt. Jij hebt een visie op de groei en de toekomst van je bedrijf, wij helpen je om te overzien wat daarvan de impact is op je IT. We staan klaar om je team te ondersteunen met onze kennis en ervaring. Daarmee zorgen wevoor een solide IT-infrastructuur als fundament voor jouw organisatie.

We zoeken altijd nieuwe, enthousiaste professionals die samen met ons willen groeien!

Word jij onze nieuwe Valid collega?

Mensen zijn het hart van Valid. Samenwerking en sterke onderlinge relaties vormen dan ook het fundament van ons succes. Bij Valid hebben we oog voor jou en je collega’s. En vertrouwen staat aan de basis van alles wat we doen. 

Van flexibele werktijden en gezondheidsinitiatieven tot trainingen en opleidingen, we investeren in het welzijn van onze mensen om zo een veerkrachtige en energieke organisatie te blijven. Bovendien voeren we toffe projecten uit voor mooie klanten én werk je samen met 300 collega’s. Bij ons heb je niet zomaar een baan. Je maakt impact. Maak jij binnenkort de switch naar Valid?

Benieuwd naar de de mogelijkheden?
Valid – CTA 2