Vastgoed en wonen

In de wereld van vastgoed en woningcorporaties draait alles om het creëren van optimale woon- en werkomgevingen. Als vastgoedbedrijf sta je voor de uitdaging om niet alleen efficiënt en kosteneffectief te opereren, maar ook om te voldoen aan voortdurend veranderende behoeften van bewoners en gebruikers. Van het onderhouden van bestaande woningen tot het ontwikkelen van nieuwe bouwprojecten, elk aspect vraagt om een slimme en geavanceerde aanpak.

 

Wij begrijpen deze uitdagingen als geen ander. Sterker nog, wij weten precies wat grote impact heeft op de efficiëntie en kwaliteit van jouw dienstverlening. Bij welke uitdagingen kunnen wij jouw organisatie helpen?

Valid – vastgoed en wonen
Valid – wonen en vastgoed

Slimme oplossingen voor
vastgoeduitdagingen

Slimme oplossingen, waaronder geautomatiseerde systemen, AI-gedreven planningstools en mobiele applicaties, kunnen een behoorlijke impact hebben op de efficiëntie en kwaliteit van je dienstverlening. Ze zorgen ervoor dat je sneller kunt reageren op onderhoudsvragen, de inzet van je personeel kunt optimaliseren en administratieve processen kunt stroomlijnen.

De behoefte aan innovatieve IT-oplossingen is dan ook groter dan ooit. Streef je naar optimalisatie en digitalisering van jouw operaties? Valid is jouw betrouwbare IT-partner die je ondersteunt in het optimaliseren en digitaliseren van jouw operaties. Met diensten die variëren van cloudtransities en moderne werkplekken tot geavanceerde data-oplossingen en applicatieontwikkeling.

Standaardprocessen efficiënter maken

Met digitalisering heb je de mogelijkheid om diverse standaardprocessen efficiënter te maken. Denk aan mutaties, service en onderhoud, beheer van voorzieningen en compliance.

Maar ook veiligheid en leefbaarheid in de wijk zijn actuele thema’s die je vaak samen met de bewoners wil aanpakken. Met een digitaal huurdersportaal verkrijg je inzichten in de behoefte van een wijk, maar je vervult tegelijkertijd een verbindende rol tussen vraag en aanbod.

Valid – business (2)

Een datagedreven aanpak

Met waardevolle inzichten, gebaseerd op data-analyse, kunnen woningcorporaties een centrale rol vervullen in samenwerkingen met hulpdiensten, sociale partners, en zorgverleners. Deze datagedreven aanpak bevordert intensievere samenwerkingen met commerciële vastgoedorganisaties, en creëert kansen voor maatschappelijke impact en operationele efficiëntie. Valid staat klaar als jouw IT-partner in deze digitale transformatie, in lijn met alle geldende wet- en regelgeving.

Een IT partner die naast je staat

De implementatie van deze innovatieve oplossingen kan complex zijn en vereist specifieke IT-kennis en -capaciteit. Daarom ben je op zoek naar een betrouwbare IT-partner die deze uitdagingen begrijpt en kan aanpakken. Wij staan klaar om dergelijke technologische uitdagingen aan te gaan. Met onze uitgebreide diensten op het gebied van infrastructuur, applicatiemodernisering, moderne werkplekken en security helpen we jouw organisatie om efficiënter en effectiever te opereren. Zo kun jij je focussen op jouw kernactiviteiten: het creëren van een aangename woon- en werkomgeving voor jouw klanten. Daar mag je ons op vertrouwen.

Een aantal van onze oplossingen en diensten voor vastgoed en wonen

Referenties in vastgoed en wonen

woonpunt-logo
vesteda_logo
Heembouw-logo_3
ZOwonen-logo-roze_RGB
logo
Wonen Zuid
Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1