Security & Compliance

In een snel evoluerend digitaal landschap spelen security en compliance een essentiële rol. Het overgrote deel van je bedrijfswaarde is digitaal opgeslagen, die moet je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen, volgens de wettelijke normen en plichten. Dat begrijpen wij.

 

Daarom gaan wij altijd voor de oplossing die perfect past bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. Dat kunnen we niet alleen. We hebben een eerlijk beeld nodig van de systemen en processen van jouw business. Vanuit dat vertrouwen komen we samen tot de beste oplossing(en). 

Valid – samenwerking overleg

Jouw veiligheid, onze prioriteit

Iconen_Algemeen-252

Risicobeheer

Identificeren, beschermen, detecteren, reageren en herstellen met een gestructureerde benadering van risicobeheer, geheel volgens het NIST-framework. Zo zorgen wij ervoor dat je als organisatie voldoende beveiligd bent.

Iconen_Info_Techno-60

Bescherming tegen dreigingen

Implementeren van de beproefde best practices om jouw organisatie te beschermen tegen een breed scala aan cyberdreigingen. Waaronder de best practises van Microsoft en andere vendoren waar wij mee samenwerken.

Iconen_Info_Techno-45

Naleving van wet- en regelgeving

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de geldende regelgeving, normen en controls. Want jouw veiligheid, is onze prioriteit.

Het opbouwen van een solide verdedigingslinie tegen cyberaanvallen met NIST & CIS

Valid – samenwerken 5
0
1
Onze aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op het bekende NIST (National Institute of Standards and Technology) framework en de CIS (Center for Internet Security) controls. Zie het als onze blauwdruk voor het implementeren van effectieve security- & compliance-maatregelen.

Het zijn niet slechts richtlijnen, maar eerder bewezen methodologieën die helpen bij het opbouwen van een solide verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. 

0
2
Het NIST framework

Het NIST framework is een toonaangevende set van beveiligingsrichtlijnen en -praktijken die organisaties helpt bij het ontwikkelen van robuuste beveiligingsprogramma’s.

Dat doet het aan de hand van vijf kernfuncties van cybersecurity: identificeren, beschermen, detecteren, reageren en herstellen.

0
3
De CIS-controls

De CIS controls, opgesteld door het Center for Internet Security, bieden specifieke en praktische maatregelen om digitale dreigingen zoals malware effectief aan te pakken.

Ze bestaan uit 18 veiligheidsmaatregelen die het risico op de meest voorkomende moderne cyberaanvallen beperken.

Threat Protection

Security- & compliance-oplossingen die zijn ontworpen om bedreigingen op bijvoorbeeld computers, servers, laptops, netwerken, cloudomgevingen en e-mail te detecteren, te onderzoeken en erop te reageren. Ook zetten we waar nodig menselijke expertise en monitoringdiensten in. 

Cloud Security Benchmark

De Valid Cloud Security Benchmark is een security assessment voor Microsoft Azure en Office 365. De benchmark helpt je om kwetsbaarheden te identificeren en biedt inzichten om deze te verhelpen. Ook kunnen we op basis hiervan daadwerkelijk remediation uitvoeren.Dit zorgt voor een veiligere digitale omgeving.

Security Consultancy

Krijg hulp bij diverse technische securityvraagstukken. Denk aan beveiligingsbeoordeling en risicoanalyses en technische implementatie en integratie. Geen langdurige securitycontracten, maar direct advies en resultaat.

Identity & Access Management

Een robuuste oplossing voor het beveiligen van alle digitale identiteiten en toegangsrechten binnen jouw organisatie. Het stelt je als organisatie in staat om toegangsrechten efficiënt te beheren, de beveiliging te versterken en te voldoen aan regelgeving zonder de last van zware infrastructuur en onderhoud.

Overige oplossingen en diensten voor security & compliance

 • IT Security strategy
 • Train your staff (Awareness)
 • Network Security
 • (Managed) Firewall
 • M365 Defender
 • MDC (Microsoft Defender for Cloud)
 • MDR (Managed Detection & Response)
 • Microsoft Sentinel
 • Vulnerability Management
 • Apps & Device Management
 • Antivirus
Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1