Ontdek de Valid Cloud Security Benchmark

De cloud biedt veel voordelen, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en mobiliteit. Tegelijkertijd maakt cloud computing organisaties kwetsbaar voor cyberaanvallen, die dan ook steeds vaker en met toenemend succes worden gelanceerd. Hoog tijd dus om je weerbaarheid te verhogen en dreiging om te zetten in een kans. Weet jij wat de status is van jouw cloud security? Waarop scoor je goed, waar is nog verbetering mogelijk?

Ontdek hoe je jouw organisatie kunt beveiligen tegen cyberdreigingen en de kracht van de cloud kunt benutten. Lees in de informatieve brochure hoe de benchmark diepgaande inzichten biedt in de nieuwste trends op het gebied van cloudbeveiliging en hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen verschillende risico’s en dreigingen. 

De onderdelen van de Cloud Security Benchmark:

  • Intake en doelen vastleggen;
  • Microsoft Azure & Microsoft 365 scan;
  • Interviews met betrokkenen;
  • Presentatie en rapportage van de resultaten: hoe scoort jouw organisatie ten opzichte van het marktgemiddelde.

Met de Cloud Security Benchmark krijg je op een laagdrempelige manier inzicht in het securityniveau van je Azure- en Microsoft 365 omgeving. Kwetsbaarheden worden geïdentificeerd en je krijgt inzichten om deze op te lossen. 

Wil je meer weten over onze aanpak, de benchmark of de resultaten bij andere organisaties? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Inventariseer het security niveau van je organisatie en versterk je verdediging tegen ransomware, malware en andere dreigingen.

De Valid Cloud Security Benchmark helpt organisaties die met Microsoft Azure en Microsoft 365 werken, om hun security naar een hoger niveau te tillen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de meetbare standaarden van het Center for Internet Security (CIS). Deze gezaghebbende organisatie gebruikt bewezen methodes om organisaties wereldwijd te helpen zich beter te beschermen tegen dreigingen.

Menu security en compliance
Vorige artikel Verbeter je cybersecurity met Microsoft Attack Simulation & Training
Volgende artikel Valid is een Great Place To Work!
Valid over ons