Valid bovenaan op meerdere onderdelen van Computable Career Guide 2023

Computable heeft de resultaten van haar jaarlijkse werkgeversonderzoek gepubliceerd. De Computable Career Guide 2023 presenteert de 50 beste werkgevers in de ICT-markt in Nederland. Met een 8.41 is Valid voor het vijfde jaar op rij onderdeel van deze top 50.

Ook dit jaar wordt in het onderzoek gemeten met welke verschillende ICT-onderwerpen de deelnemende organisaties zich bezighouden en in welke specifieke branches ze actief zijn. Op maar liefst vier topics en branches scoort Valid de eerste positie.

“De nummer 1 plek in de categorieën Infrastructuur, netwerken & netwerkbeheer en Business Intelligence, data analytics & data science raken het hart van onze dienstverlening en onderschrijft dat we daar de juiste dingen doen. Een top 3 notering op het gebied van Outsourcing is ook mooie waardering voor ons Managed Services team.” Zegt Dis Valcq, co-CEO en oprichter van Valid.

“We voeren de lijst aan binnen de industriesector en de zakelijke dienstverlening en realiseren een top 5 vermelding binnen financiële dienstverlenging, accountancy en vastgoed. Dus ook de inspanningen binnen sectoren waar we ons vanuit onze strategie op concentreren worden met prachtige resultaten gewaardeerd. We zijn al jaren onderdeel van de Computable Career Guide, maar het is ieder jaar dat we een sterke notering realiseren weer iets om trots op te zijn.”

Klik hier voor de volledige publicatie.

Valid over ons
Vorige artikel Valid is een Great Place To Work!
Volgende artikel Hercertificering ISO 9001 behaald
ISO 9001 with blurred city lights