Modern Work

Flexibiliteit en veiligheid. Dat zijn de sleutelwoorden van Modern Work. De scheidslijn tussen werk en privé vervaagt; je bent niet altijd gebonden aan een kantoor om te werken. Als je op reis gaat, kun je doorwerken. Als je ‘s avonds aan een presentatie wil werken, kan dat. Zelfs als je om wat voor reden dan ook thuis wil blijven, kun je doorwerken.

 

Collega’s verwachten een flexibele werkplek die op ieder moment, op iedere plek en op ieder device toegang geeft tot applicaties en data zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Valid – samenwerken

Altijd en overal prettig kunnen werken

Collega’s vinden het steeds normaler om alle data en applicaties van jouw organisatie overal bij de hand te hebben. Een moderne werkplek voorziet in die verwachting en behoefte. We creëren een werkomgeving die collega’s in staat stelt overal ter wereld veilig te werken. Dat doen we door een oplossing die gebaseerd is op best practices, clouddiensten en bewezen security, eventueel aangevuld met maatwerk. Zo maken we het comfort van werken op kantoor portable.

Overal support ontvangen

Natuurlijk kan het voorkomen dat iets niet werkt zoals je verwacht. Of dat je niet precies weet hoe iets werkt. Als partner zijn wij er om je dan te helpen, zonder fysiek aanwezig te zijn. Met behulp van specialistische software nemen we op afstand de controle over het device over om de eindgebruiker te helpen. We bieden de support die je nodig hebt via de telefoon, e-mail, of live chat. 

Overal goed beveiligd

Een moderne werkplek bestaat uit hardware mét software die toegang tot centraal opgeslagen data en applicaties mogelijk maakt. Waar je ook bent. Op ieder device. Veiligheid verdient daarom extra aandacht. Met mobile device management waarborgen we die veiligheid. MDM omvat het beheer van mobiele apparaten binnen een organisatie. Het gaat dan over software, beleidsregels en procedures die zijn ontworpen om de configuratie, beveiliging, monitoring en ondersteuning van apparaten te centraliseren en te automatiseren. In het geval van verlies kunnen we het apparaat op afstand whipen. Dat kan overigens ook op persoonlijke apparatuur van collega’s. Met mobile app management kunnen zij bijvoorbeeld alleen inloggen op hun werkmail via een applicatie die aan de vereisten voldoet. We beschermen dan niet het apparaat, maar de data die op het device draait.

Wat Modern Work oplevert voor je collega’s en organisatie

Iconen_Info_Techno-48

Maximale productiviteit

Een moderne werkplek stimuleert de productiviteit van jouw collega’s door flexibiliteit en mobiliteit te bieden. Het automatiseert processen, het biedt altijd en overal toegang tot data en applicaties – waardoor men minder afhankelijk is van het kantoor – en het ondersteunt zodoende een gezonde werk-privébalans.

Iconen_Info_Techno-87

Digitaal samenwerken

Niets is zo vervelend als een presentatie aanpassen, en er later achterkomen dat een collega in een ander document hetzelfde heeft gedaan. Met een moderne werkplek werken collega’s altijd in dezelfde, laatste versie van een bestand. En is het altijd mogelijk conference calls te voeren.

Iconen_Algemeen-119

Toekomstvast

Een moderne werkplek is zó flexibel dat hij kan meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. Het maakt dat collega’s altijd werken in de meest up-to-date omgeving. Wij houden je daarom altijd op de hoogte van ontwikkelingen om businesscontinuïteit te garanderen.

Iconen_Algemeen-121

Kostenbeheersing

Groei zonder daar eerst voor te moeten investeren. Krimp als de situatie daar om vraagt. Een moderne werkplek beweegt altijd met fluctuerende gebruikersaantallen, storage en bandbreedte mee. De schaalbaarheid van een moderne werkplek houden de kosten altijd in lijn met jouw vraag.

Hoe we starten met Modern Work voor jouw organisatie

Valid – man 1
0
1
Informatie ophalen

Om een advies op te stellen dat past binnen jouw vraagstuk halen we eerst de benodigde informatie op. We gaan in gesprek over het vraagstuk, maar we kijken ook naar bijvoorbeeld welke type gebruikers er binnen de organisatie zijn, waar zij werken en hoe technisch jouw medewerkers zijn aangelegd. We creëren een compleet beeld van de persona’s binnen jouw bedrijf.

0
2
Advies

In de tweede fase stellen we een advies op dat onder andere de IT-infrastructuur, applicatie en beveiliging omvat. Het plan hangt af van een aantal parameters, zoals het aantal eindgebruikers en het aantal locaties. Ook doen we een voorzet voor de migratieplanning. Nemen we jouw collega’s klassikaal mee in de nieuwe omgeving of is documentatie voldoende. Dit spitsen we toe op jouw eindgebruikers.

0
3
Testen

Nadat de moderne werkplek is gebouwd en voordat hij daadwerkelijk live gaat, testen we alles zorgvuldig. We halen alle kinderziektes vooraf uit de online omgeving en gaan pas live als alles werkt zoals verwacht. Zo weten we zeker dat jouw personeel vanaf de eerste dag profiteert van alle voordelen. 

Oplossingen en diensten voor Modern Work

 • Azure AD Identity
 • Windows 10/11
 • Mac OS
 • Intune (MDM/MAM)
 • Microsoft 365 Apps
 • Microsoft OneDrive
 • Microsoft Viva
 • Microsoft Teams
 • Microsoft SharePoint
 • Beheer en onderhoud
 • Adoptie
 • Defender Suite
 • HP Business Notebooks
 • Microsoft Surface PC’s
 • Consultancy en advies
Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1