Change management

Jij wilt een verandering doorvoeren en wilt dat dit succesvol gebeurt. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe technologieën, het aanpassen en verbeteren van bedrijfsprocessen of het overbruggen van de kloof tussen de huidige en toekomstige staat van je organisatie. Jij wilt ontzorgd worden en het changemanagement volledig uit handen kunnen geven.

 

Bij Valid staren we ons niet blind op methodieken, maar zijn pragmatisch ingesteld. Onze ‘change makers’ zetten hun kennis en ervaring in om jouw project tot een succes te maken. Laten we samen de slimste route uitstippelen om jouw verandering succesvol door te kunnen voeren.

Valid – samenwerken 4

Als organisatie wil je blijven groeien en je kunnen aanpassen in een steeds veranderende wereld

Iconen_Info_Techno-51

Kennisdeling

IPMA, Prince2, Scrum en changemanagement kennen voor ons geen geheimen. Onze kennis delen we graag met jouw organisatie.

Iconen_Info_Techno-37

Succesfactoren

De succesfactoren bepalen we samen en maken we meetbaar en blijven we continu monitoren.

Iconen_Info_Techno-39

Impact van verandering

Verandering brengt de nodige onzekerheid met zich mee. Wij begrijpen de impact van verandering op de mensen, organisatie en processen.

Iconen_Info_Techno-13

Verder denken

Onze aanpak gaat verder dan de standaard aspecten als resources, risico’s, kosten, kwaliteit en geld.

Iconen_Info_Techno-14

Innovatief en creatief

We zitten kort op de nieuwste ontwikkelingen en durven te vernieuwen. Op die manier onderscheiden we ons ook binnen jouw organisatie.

Wij zijn er om je succesvol te begeleiden bij elke stap van het veranderproces

Valid – branding – dame
0
1
Trust

Het succesvol implementeren van verandering begint bij vertrouwen. Vertrouwen in elkaars aanpak, visie en teams en vertrouwen in de positieve impact van de veranderingen zelf. Daarom staat communicatie centraal in onze samenwerking. Onze collega’s worden écht onderdeel van je business.

Onze aanpak richt zich niet alleen op de implementatie, maar ook op de impact op mensen, organisatie, processen en informatie.

0
2
Tech

Applicaties die gemigreerd moeten worden, systemen die moeten worden overgezet, het begint allemaal bij het opstellen van een helder plan. Want een helder plan is het halve werk. Wij ontzorgen jou volledig in dit proces. We werken niet volgens het boekje maar kijken echt wat nodig is binnen jouw organisatie. Zodat de migratie foutloos verloopt en risico’s worden vermeden.

Bij Valid begrijpen we dat verandering niet alleen noodzakelijk is voor groei, maar ook een kans biedt voor innovatie en verbetering.

0
3
Thrive

We begeleiden niet alleen bij een verandering, we streven er ook naar om jouw doelen te behalen. Dit doen we door succesfactoren meetbaar te maken en continu de haalbaarheid te monitoren. Maar ook het aandragen van optimalisaties speelt daarin een rol. 

De rest van je organisatie meenemen in de verandering? Kennisdeling staat bij Valid centraal. IPMA, Prince2, Scrum en change management kennen voor ons geen geheimen.

Onze diensten voor succesvolle begeleiding van verandering

Project management

Onze Change Makers zetten hun kennis en ervaring in om ieder project tot een succes te maken. Zij zijn in staat om de juiste aanpak (Prince II, Agile) voor jouw organisatie in te zetten.

Agile werken

Agile is niet meer weg te denken uit de huidige tijd. Maar hoe zet je deze werkwijze succesvol in om er echt de vruchten van te plukken? Wij helpen je vooroplopen.

Business analyse

Hoe voer je veranderingen succesvol door? Onze Change Makers hebben dé aanpak om die vraag voor je te beantwoorden.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1