Wie al jaren vooroploopt in IT, is alles behalve van gisteren.


Sinds 1999 werken wij samen met organisaties op een innovatieve en persoonlijke manier aan het verbeteren en optimaliseren van IT en innoveren van de business. Zo doen wij er alles aan om jouw ambitieuze doelstellingen te realiseren. Dat doen we uiteraard op het gebied van de expertise die wij onze klanten bieden, en wij zorgen er ook voor dat wij rekening houden met de wereld waarin wij leven en zo ons steentje bijdragen.

Ervaar onze mindset

Wij regelen het

Jouw organisatie en ambities staan voor ons centraal. Daarom doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat onze IT-oplossingen jouw organisatie voorop laten lopen.

Altijd blijven verbeteren

Ons doel is om meer dan alleen IT- omgevingen eenmalig te ontwerpen, te bouwen en vervolgens te beheren. Veranderingen en innovaties gaan tegenwoordig zo snel, dat we altijd kijken naar wat er beter kan.

Het verschil maken met innovatie

Alleen door te blijven innoveren kunnen wij voorop blijven lopen en daardoor jou als klant voorop laten lopen. Wij zijn altijd op zoek en nieuwsgierig naar de technologie en oplossingen van morgen.

Onze methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie, implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Stay ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

Wat feiten op een rij

Sinds 1999
300 professionals
Actief in heel Nederland, en ver daarbuiten
ISO9001, ISAE3402 type II verklaring, ISO27001 & ISO27017
Al jaren een dikke 8 van onze klanten

Voorop blijven lopen doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor elkaar

Dat doen we uiteraard op het gebied van de oplossingen die wij onze klanten bieden, en wij zorgen er ook voor dat wij rekening houden met de wereld waarin wij leven, en zo ons steentje bijdragen.

People

Met innovatieve arbeidsvoorwaarden op het gebied van salariëring, trainingen en opleidingen, zijn wij altijd op zoek naar win-win situaties voor onze medewerkers. Zo blijven wij samen werken aan onze organisatie, en aan die van onze klanten.

Planet

Door ons thuiswerk- en local-for-local beleid beperken we de CO2 uitstoot van ons wagenpark. Komen we toch naar ons hoofdkantoor, dan werken we in een energiezuinig pand voorzien van 100% groene stroom. We stimuleren het gebruik van elektrische voertuigen en de datacenters van onze partners zijn ISO-14001 gecertificeerd.

Profit

Om ook op lange termijn voorop te blijven lopen is het maken van een gezonde winst belangrijk. Zo kunnen wij investeren in onze toekomst, in duurzame partnerships en in langlopende arbeidsrelaties met onze medewerkers.

Klaar om de eerste stap te zetten?

Laat het ons weten en we nemen binnen een werkdag contact met je op.
Geen zin om te wachten? Bel ons op: 088 - 900 95 00.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.