Visie op ICT-Outsourcing

Onze klanten zijn op zoek naar persoonlijke service, betrouwbaarheid, zekerheid én innovatie. Precies dat biedt Valid aan!

 

Valid laat haar klanten voorop lopen door de inzet van IT

Onze missie is ‘Stay Ahead’. Dit betekent dat wij op een innovatieve en persoonlijke manier werken aan het verbeteren en optimaliseren van IT én het innoveren van de business van onze klanten. IT professionals zijn daarbij onze meeste kostbare assets; mensen die zichzelf blijven ontwikkelen, streven naar verbetering en worden gedreven door innovatie. Stay Ahead in combinatie met Customer Intimacy betekent dat onze medewerkers gedreven worden door hoe zij onze klanten helpen in het behalen van hun doelen.

Door enerzijds focus aan te brengen en anderzijds een customer intimacy strategie te kiezen, is Valid relevant voor haar klanten. Wij verdiepen ons in onze klanten en bieden een complete oplossing die klanten helpt in het realiseren van hun business benefits.

 

Unieke combinatie

Wat Valid uniek maakt is dat we het volledige palet aan Outsourcing Services bieden én een partner zijn voor onze klanten in het doorontwikkelen van hun applicatielandschap. Ook zijn we in staat om onze klanten te helpen hun business te vernieuwen middels innovatieve IT-toepassingen.

Onze cultuur draagt bij aan dit unieke karakter. Bij ons werken mensen die ambitie hebben, gaan voor succes en met plezier werken bij Valid en voor onze klanten. Onze Outsourcing-klanten waarderen onze mindset. Ze kiezen voor Valid vanwege de cultural fit.

 

ICT-ontwikkelingen bijbenen

Valid volgt de marktontwikkelingen op de voet, zowel op het gebied van ICT-infrastructuur maar ook andere ICT-kennisgebieden. Valid onderschrijft het toenemende belang van data en Artificial Intelligence (AI) die inspeelt op de behoeftes van bedrijven om AI in apps te integreren voor o.a. klantenservice en online samenwerken. Voor IT-technologie hanteert Valid een “Microsoft tenzij” beleid.

Public Cloud oplossingen nemen een steeds prominentere rol in. De verwachting is dat tachtig procent van bedrijfsapplicaties in de Public Cloud draaien of worden aangeboden als Software as-a-Service rond het jaar 2023. Valid erkent dit en de rol die Valid invult bij haar klanten is de rol van service integrator waarbij we de verschillende public en private services integreren tot een geheel.

Daarnaast hanteren we een asset-light policy wat inhoudt dat we, indien mogelijk, functionaliteit afnemen bij onze partner Uniserver of in de Public Cloud plaatsen (Microsoft Azure). Valid heeft er bewust voor gekozen om niet te investeren in een eigen datacenter maar zwaar in te zetten op een hybride Cloud variant waarbij het aandeel Public Cloud snel toeneemt. Valid voelt dus niet de noodzaak om datacenter investeringen terug te verdienen en samen met onze klanten maken we de overweging welke applicaties vanuit de public- of private Cloud aangeboden worden op basis van haalbaarheid en toegevoegde waarde.

Het Valid werkplekconcept fleXpace® illustreert onze visie: met fleXpace maken we gebruik van alle mogelijke Cloudvarianten om ervoor te zorgen dat de werkplek perfect aansluit bij de behoeftes van onze klanten, hetgeen volledig in lijn is met onze customer intimacy aanpak en Stay Ahead gedachte.

 

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.