Over Valid Managed Services

Wees voorbereid op de toekomst en garandeer businesscontinuïteit. Met onze Managed Services blijf je in beweging. De professionele ondersteuning en expertise van Valid laten je vooroplopen. Jouw ambities staan centraal.

 

Valid staat altijd voor je klaar

Laat het beheer van IT-oplossingen moeiteloos over aan Valid. Wij houden de vinger aan de pols en grijpen in wanneer dat nodig is. Onze servicedesk is een Single Point of Contact, met een netwerk van experts en partners die altijd klaarstaan. Lees meer over hoe Valid te werk gaat. 

Wij ondersteunen jouw business: waar en wanneer dan ook

Wij zorgen ervoor dat medewerkers hun werk – jouw core business – altijd en overal kunnen uitvoeren, vanaf elk device. Valid voert continu verbeteringen door en vindt de best passende oplossing. Lees meer over Service Integration. 

 

Proactieve verbeteringen voor innovatie​​​​​​

IT moet niet alleen beschikbaar zijn, maar je ook vooruithelpen. Valid voorziet elke klant van een persoonlijke expert, die meedenkt over innovaties. Onze specialisten verdiepen zich grondig in jouw organisatie. Zij kennen je door en door. Lees meer over onze visie op outsourcing. 

 

Bovenstaande beloften maken we waar. Daar kun je op vertrouwen. Dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening wordt elk jaar aangetoond in Giarte's IT Experience Benchmark. Ook medewerkers van Valid zijn enthousiast, zoals te lezen is in het jaarlijkse werkgeversonderzoek van vakblad Computable.

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met betrouwbare en toekomstbestendige IT-oplossingen? Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons op 088 - 900 95 00.

 

Maximale productiviteit

Jouw medewerkers moeten effectief en efficiënt werken, om productief te zijn voor jouw organisatie. Een moderne werkplek is de oplossing. Altijd en overal toegang tot bedrijfsapplicaties, op elke device. Lees meer

Toekomstbestendige infrastructuur

Om te blijven groeien en kosten in de hand te houden, heb je een flexibele en schaalbare infrastructuur nodig. Wij beheren jouw on-premise infrastructuur, onze eigen private cloud en de public cloud-infrastructuur. Lees meer

Optimale veiligheid

Om de infrastructuur en bedrijfsprocessen te beschermen, moet de veiligheid van jouw organisatie up-to-date zijn. Stel bedrijfsinformatie veilig en op de juiste manier beschikbaar. Wij maken je wendbaar, veerkrachtig en beschermd tegen security-risico's. Lees meer

Betrouwbare IT-oplossing op maat

Laat IT aan een ervaren partner over om je te focussen op je business. Wij maken een oplossing op maat voor jouw organisatie. Een compleet palet aan onze diensten, gebaseerd op jouw behoeften en wensen. Lees meer

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.