Optimale veiligheid aan de hand van essentiële stappen

Jouw business moet wendbaar en veerkrachtig zijn, beschermd tegen security-risico's. Een up-to-date beveiliging is essentieel om de infrastructuur en bedrijfsprocessen te beschermen. Dat draait niet alleen om techniek, maar ook bewustzijn. Valid maakt bedrijfsinformatie veilig en goed beschikbaar. 

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met  optimale veiligheid? 

  ​“Webinar Security Management en Tooling” ​

​ Doe de gratis Security Check

Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons op 088 - 900 95 00, of vul het contactformulier in. 

Zekerheid en continuïteit met Valid Security Services

Bij 24/7 beschikbaarheid van jouw organisatie hoort hoogwaardige informatiebeveiliging.  Valid werkt volgens het Cybersecurity Framework van de toonaangevende Amerikaanse National Institute of Standards and Technology (NIST). Dat draait om het stapsgewijs en diepgravend werk maken van je cybersecurity. Security begint namelijk met het leren kennen én het beheersen van de kernrisico’s van jouw organisatie. 

Identify: Breng risico's in kaart

Breng beleidsmatig en operationeel risico’s in kaart brengen om bedreigingen real-time te ontdekken. Je situatie goed in kaart brengen is het fundament voor alle volgende stappen: van bescherming tot herstel. 

Op beleidsmatig niveau helpt Valid jouw bedrijf met instrumenten zoals de Security Maturity Scan die jou helpt om je volwassenheid te benchmarken. Na een eerste analyse bieden we je graag onze Security Maturity as a Service aan, waarmee je serieus en systematisch werk kunt maken van je cybersecurity. 

Wil je een voorproefje van onze Security Maturity Scan? Doe dan de korte Valid Security Check!

Protect: Voorkom incidenten

Valid beschermt jouw organisatie tegen aanvallen en dreigingen. Dat doen we met een scala aan security-procedures en -technieken: onder meer back-up & restore, managed next-gen firewall, malware protection, back-ups voor Office 365, proactieve updates en patches...

Hoe goed technologie ook is, veiligheid berust minstens zo sterk op gebruikersbewustzijn. Dankzij onze Security Awareness as a Service leren wij jouw collega’s hoe veilig om te gaan met IT-middelen. We bieden programma’s aan voor awareness onder andere in samenwerking met Proofpoint.

Detect: Spoor dreigingen vroegtijdig op

Voorkomen is beter dan genezen, ook op gebied van cybersecurity. Door potentiële bedreigingen te identificeren vóór ze een gevaar vormen, blijf je criminelen een stap voor. Dit doe je door proactief je systemen in de gaten te houden en zwakke punten in kaart te brengen. Die verstevig je vervolgens. 

Valids Security Configuration Services helpen jou om te bepalen hoe goed zijn jouw systemen (antivirus, firewall, network, AD, etc.) ingericht zijn en of dat nog beter kan. Ook kunnen wij een penetratietest voor je uitvoeren om zwakke plekken in kaart te brengen. 

Valid kan bovendien jouw netwerken en IT-systemen proactief monitoren om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Om onze klanten te beschermen tegen nieuwe bedreigingen en kwetsbaarheden, houden we elke dag een groot aantal bronnen bij. Die analyseren we om de relevantie voor jouw organisatie te bepalen en indien nodig actie te ondernemen.

Respond: Reageer met passende acties

Hoe goed je ook beschermd bent en hoe proactief je ook dreigingen voorkomt, je kunt helaas niet elk cybersecurity-incident voorkomen. Plan B: snel reageren om de impact te beperken. Valid Managed Services zorgt ervoor dat haar klanten snel weer up-and-running is bij calamiteiten. Ons Emergency Response-team behandelt een case snel en efficiënt, door dreigingen te identificeren en elimineren.

Recover: Zorg voor snel herstel

Wanneer je organisatie getroffen wordt door een cyberaanval, is het zaak om zo snel mogelijk weer live te kunnen en je werkzaamheden voort te zetten. Daarom biedt Valid Disaster Recovery as-a-Service, die zo snel mogelijk je laatste veilige back-up terugzet. We hebben onder meer een back-upoplossing voor Office 365

Whitepaper: Houd jouw bedrijfsgeheimen veilig

Vijf trends in cybersecurity en vijf maatregelen om de weerbaarheid te verhogen

​Informatiebeveiliging is cruciaal voor de continuïteit van jouw onderneming. Stel jouw bedrijfsinformatie veilig en op de juiste manier beschikbaar, onder andere met een goed securitybeleid, een draaiboek en door het verhogen van van het bewustzijn.

Ontdek in dit whitepaper hoe je het beste om kan gaan met bedrijfsgeheimen! 

Download hier het whitepaper. 

0

Onze klanten

Neem contact met ons op!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.