Optimale veiligheid

Jouw business moet wendbaar en veerkrachtig zijn, beschermd tegen security-risico's. Een up-to-date beveiliging is essentieel om de infrastructuur en bedrijfsprocessen te beschermen. Dat draait niet alleen om techniek, maar ook bewustzijn. Valid maakt bedrijfsinformatie veilig en goed beschikbaar. Kijk naar de video van Tom om te horen hoe we dat doen:

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met  optimale veiligheid? 

  ​“Webinar Security Management en Tooling” ​

​ Doe de Security Quickscan

Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons op 088 - 900 95 00, of neem contact met Tom op.

Zekerheid en continuïteit met Valid Security Services

Bij 24/7 beschikbaarheid van jouw organisatie hoort hoogwaardige informatiebeveiliging. Security begint met het beheersen van de kernrisico's van jouw organisatie. Wij ondersteunen in vier categorieën: Governance, Protection, Monitoring en Response. Lees meer hieronder en hier meer over Security as a Service.

Wil je weten hoe we dit in de praktijk doen, lees deze leuke blog "IT-security: van response naar awareness". Dieper de theorie in en zien hoe onze klanten hierover denken? Download onze whitepaper "Vijf trends in cyberdreiging en vijf maatregelen om weerbaarheid te verhogen".

Governance: passend security-beleid

Is jouw business voldoende beschermd tegen security-incidenten? Het antwoord op deze vraag begint bij Governance: welke risico’s ben je bereid om te accepteren en hoe mitigeer je de restrisico’s? Valid adviseert en ondersteunt je bij het opstellen en opzetten van een security-missie, -visie en -strategie. Aan de hand van de ambitie van jouw bedrijf ontwikkelen we een meerjarige roadmap. Samen dit uitvoeren? Graag!

Valid’s security experts ondersteunen je graag, bijvoorbeeld door:

 • Bepalen van de baseline met een security maturity scan.
 • Ontwikkelen van de roadmap die daaruit voortvloeit, bijv. hoe richt je de security-functie binnen de organisatie in?
 • Reviewen of opstellen van Policies & Procedures. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een Information Security Management System (incl. Self Service Portal).

Snel een voorproefje? Doe de Security Quickscan!

 

Protection: bescherm jouw organisatie

Valid beschermt jouw organisatie tegen aanvallen en dreigingen. Dat doen we met een scala aan security-procedures en -technieken. Ook met awareness-programma's om incidenten te vermijden door jouw collega’s attent te houden.

Valid’s security experts ondersteunen je graag met:

 • Security configuration services om te bepalen hoe goed zijn jouw systemen (antivirus, firewall, network, AD, Azure...) nu ingericht zijn en of het nog beter kan.
 • Leveren en beheren van basis security systemen (backup & restore, managed next-gen firewall, malware protection, O365 backup, proactive updates & patches…)
 • Security awareness programma. Enkel een hackdemo organiseren is ook een optie. Meer weten? Klik hier.
 • Penetratie-testen.
 • Onze security experts kunnen uiteraard nog meer voor je betekenen, bijv. implementatie van Role Based Access Control (RBAC), of van Security By Design.

Meer weten over Office 365 Backup? Klik hier om een webinar terug te kijken.

Hier vind je meer informatie over onze samenwerking met Proofpoint inzake security awareness.

 

Monitoring: awareness en proactieve checks

Om jouw business optimaal te beschermen dien je continu systemen te monitoren en nieuwe veiligheidsrisico’s te evalueren. We monitoren jouw netwerken en IT-systemen proactief om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Om onze klanten te beschermen tegen nieuwe bedreigingen en kwetsbaarheden houden we elke dag een groot aantal bronnen bij. Die analyseren om de relevantie voor jouw organisatie te bepalen en eventueel acties hieraan te koppelen.

Valid ondersteunt met:

 • External threat monitoring
 • Proactive network & system monitoring
 • Vulnerability management solution. Hieromtrent lees meer over onze samenwerking met Rapid7.

Valid is founding member van het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB). Waarom? Hier weet je het.

 

Response: reageer snel en veilig op incidenten

Tenslotte, wanneer beschermen niet voldoende meer is, moet je de impact van cyber security-incident beperken en onmiddelijk in actie komen. Het Emergency Response-team van Valid behandelt een case snel en efficiënt, door dreigingen te identificeren en elimineren. Bij calamiteiten is jouw business snel weer up-and-running.

Valid ondersteunt met:

 • Security operations, we werken ITIL gebaseerd
 • SIEM/SOC as-a-service. Lees meer over onze samenwerking met Rapid7 hieromtrent.
 • Azure Security alerting
 • Disaster Recovery as-a-Service
 • Forensisch onderzoek

Whitepaper: Houd jouw bedrijfsgeheimen veilig

Vijf trends in cybersecurity en vijf maatregelen om de weerbaarheid te verhogen

​Informatiebeveiliging is cruciaal voor de continuïteit van jouw onderneming. Stel jouw bedrijfsinformatie veilig en op de juiste manier beschikbaar, onder andere met een goed securitybeleid, een draaiboek en door het verhogen van van het bewustzijn.

Ontdek in dit whitepaper hoe je het beste om kan gaan met bedrijfsgeheimen! 

Download hier het whitepaper. 

0

Onze klanten

Neem contact met ons op!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.