Van Big Data naar Big Impact

Valid heeft met als thema Bring Your Own Insights, Bring Your Own Architecture en Bring Your Own Analytics een serie workshops ontwikkeld om de waarde van jouw data in kaart te brengen.

Hoeveel is jouw data waard? Bekijk de mogelijkheden van onze Bring Your Own Analytics workshop.

Bring Your Own Analytics

Is de waarde duidelijk, en wil je meer inzichten uit de data halen? De Bring Your Own Insights (Dashboard in a Day) workshop helpt daarbij.

Bring Your Own Insights  

Jouw datawarehouse transformeren naar een Modern Dataplatform? Neem de eerste stap met de Bring Your Own Architecture workshop.

Bring Your Own Architecture


In drie stappen naar Big Data

Welke route je ook bewandelt, bescherming van de reeds gedane investeringen verdient topprioriteit. Maar hoe kan het huidige dataplatform getransformeerd worden naar een Modern Dataplatform?  “In drie stappen naar Big Data” is de aanpak die Valid daarbij hanteert: Moderniseer, Verrijk en Exploiteer jouw data. Download de V-Paper en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Download de V-Paper

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.