Valid Nieuws

02 nov. 2023

Valid is een Great Place To Work!

Valid is officieel gecertificeerd als een "Great Place To Work". Het prestigieuze certificaat wordt toegekend aan de hand van onafhankelijk onderzoek naar onder andere de bedrijfscultuur, het beleid en de manier van werken.

“We zijn ontzettend trots op dit resultaat. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn geïnspireerd geraakt door de aanpak die de organisatie Great Place To Work hanteert en zijn ermee aan de slag gegaan. Het feit dat we direct uit de startblokken schieten met het behalen van het certificaat is simpelweg een prachtige waardering van onze collega’s.

Bij Valid besteden we veel tijd, aandacht en energie aan het creëren van een omgeving waarin collega’s kunnen groeien en bloeien. Het behalen van het keurmerk is een fantastisch resultaat, het onderschrijft dat we met de juiste dingen bezig zijn. Het feit dat het door een groot deel van onze achterban ook zo wordt ervaren is een mooie erkenning.” Aldus Michèl Robberts, HR Manager bij Valid.

Meer informatie over Great Place To Work vind je hier.

Bouw je mee aan het succes van Valid en wil je ook werken bij een Great Place To Work? Bekijk onze vacatures!
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.