Valid Nieuws

13 apr. 2018

Sitech Services verlengt de samenwerking met Valid met drie jaar

Sitech Services en Valid verlengen en intensiveren de samenwerking voor de komende drie jaar. Valid verzorgt voor Sitech Services al sinds 2014 de IT-dienstverlening. Waarbij Valid op een innovatieve manier invulling heeft gegeven aan de veranderde wensen en eisen van Sitech. 

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. Sitech ondersteunt haar klanten met unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij expertise, innovatie en verregaande digitalisering ingezet worden als tools om voorop te lopen. En altijd samen met klanten en leveranciers. Partijen die Sitech’s passie om te excelleren delen en het beste uit zichzelf willen halen. Lees hier het hele verhaal.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.