Valid Nieuws

13 apr. 2018

Sitech Services verlengt de samenwerking met Valid met drie jaar

Sitech Services en Valid verlengen en intensiveren de samenwerking voor de komende drie jaar. Valid verzorgt voor Sitech Services al sinds 2014 de IT-dienstverlening. Waarbij Valid op een innovatieve manier invulling heeft gegeven aan de veranderde wensen en eisen van Sitech. 

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. Sitech ondersteunt haar klanten met unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij expertise, innovatie en verregaande digitalisering ingezet worden als tools om voorop te lopen. En altijd samen met klanten en leveranciers. Partijen die Sitech’s passie om te excelleren delen en het beste uit zichzelf willen halen. Lees hier het hele verhaal.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.