Menu

Welkom bij Valid

Valid is een onafhankelijke ICT-dienstverlener. Innovatief en persoonlijk. Als klant kunt u rekenen op deskundig en pragmatisch advies, waarin onze diensten een middel zijn om ambitieuze doelstellingen te realiseren. Advies dat we succesvol implementeren, waarna we ook nog eens de zorg voor het beheer uit handen nemen. Zo laten we onze klanten voorop lopen en geven we invulling aan ons motto 'Stay Ahead'. Lees meer...

Vacatures

Bekijk onze carrière site

Stay Ahead

Bij Valid ontwikkelen we de techniek in een snel tempo.
Als klant van Valid weet je dat je altijd voorloopt!

Meer over Valid

“Voor ons wereldwijd opererend bedrijf is Nederland echt een broedkamer voor de toepassing van innovaties.”

Harry Odenhoven, Director Commercial Operations Vodafone

Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

Over Valid

Valid is een ambitieuze organisatie. Stay ahead is niet alleen onze belofte, het is ook onze mentaliteit. Ruim 300 ervaren professionals, opererend vanuit Eindhoven, Maastricht en Utrecht, zijn continu bezig zichzelf verder te ontwikkelen en te innoveren. Zo laten we onze klanten voorop lopen op het gebied van ICT en leveren we een belangrijke bijdrage aan hun succes.

Visie

Voor solide ICT-infrastructuren, innovatieve Business Applications en slimme Business Intelligence-oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Met onze Outsourcing & Cloud Services ontzorgen we u verregaand en bieden we de broodnodige flexibiliteit. Met onze Project-, Quality- en Service Management-diensten zorgen we ervoor dat veranderingen niet alleen succesvol doorgevoerd worden, maar dat deze ook duurzaam zijn en in de praktijk gaan renderen. Lees meer...

Realize Business Benefits

U wilt niet zomaar een gestroomlijnde ICT-infrastructuur. U wilt uw onderscheidend vermogen vergroten en uw marktpositie verstevigen. U wilt ICT inzetten als middel om uw doelen te realiseren.

Deliver Better

Door het professioneel en kostenefficiënt organiseren van uw ICT komt de levering aan uw - externe of interne - klanten op een hoger niveau. Hoe minder vertragingen en onvolmaaktheden in uw processen, hoe groter uw voorsprong. 

Adopt New Technologies

Technologie verandert in hoog tempo en steeds vaker dienen zich nieuwe technieken aan. Door voortdurend nieuwe mogelijkheden te verkennen en te vertalen naar uw business, laat u geen kansen lopen. Zo blijft u excelleren. 

Diensten

Valid biedt u een breed portfolio van diensten die elkaar versterken. Een portfolio waarmee we u in uw hele ICT-lifecycle van dienst kunnen zijn. In de Plan, Build én Run fase kunt u op ons rekenen. Met advies, realisatie en beheer.

De vorm waarin we samenwerken hangt af van uw wensen. U kunt ons op nacalculatie-basis inhuren, maar ook zaken met ons doen op basis van een resultaatverplichting of een fixed-price afspraak. Onze Cloud Services kunt u op pay-per-use basis afnemen. Maar hoe we ook samenwerken: onze gedreven en deskundige professionals staan altijd voor u klaar. Professionals die pas tevreden zijn als u dat ook bent. Lees meer...

Wij zijn gespecialiseerd in:

Thema's

Valid levert relevante oplossingen rondom actuele thema’s. We doen dit door onze diensten te combineren, of door het ontwikkelen van afzonderlijke proposities. Valid biedt u hiermee de mogelijkheid om snel en gericht business benefits te realiseren. Lees meer..

Partners

Valid is partner van toonaangevende software-, hardware- en serviceleveranciers. Deze partnerships zijn van groot belang voor onze dienstverlening. Op basis van de producten en diensten van onze partners realiseren we interessante oplossingen bij onze klanten. We vallen zo nodig terug op onze partners in geval we extra support nodig hebben. Maar vooral hebben we door deze partnerships zicht op de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden die deze bieden voor u als klant. Lees meer...

“Één ding is zeker: het tempo van veranderingen zal alleen maar omhoog gaan”

Arthur van der Wal

Directievoorzitter AZL

Klanten

Valid vindt het belangrijk dat u als klant voorop kunt lopen. We helpen u daarbij door deskundige en pragmatische adviezen te geven en optimale ondersteuning te bieden. Zo boeken we dagelijks merkbaar resultaat en geven we inhoud aan ons motto ‘Stay Ahead’.

Onderstaande klanten zijn maar een greep uit ons mooie klantenbestand. Zij waarderen onze frisse kijk op organisaties en de markt, net als onze drive om resultaten te behalen. Resultaten die bijdragen aan het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

  • Van Gansewinkel - SharePoint Online

    Bekijk case
  • Het draait niet om bijblijven, maar om uniek zijn.

    Bekijk case
  • Het draait niet om de planning bijhouden, maar om de concurrentie voor zijn.

    Bekijk case

“Onze grootste uitdaging? Het vinden van de beste mensen om de re-engineering van onze business processen vorm te geven”

Louis Luijten

CIO ASML

Actueel

Na een gedegen due diligence heeft Neways besloten het beheer van haar ICT-infrastructuur begin 2017 volledig aan Valid uit te besteden.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt vanaf mei 2018 gehandhaafd. Wat moeten bedrijven ondernemen om tegen die tijd compliant te zijn?

" Valid heeft ons goed geadviseerd over de inrichting van de flexibele werkplekken en levert deze vanuit de cloud."

“Financiën wordt steeds meer een logistiek proces, met straight through processing van facturen en betalingen”

Fou-Khan Tsang

Bestuursvoorzitter
Alfa Accountants

Carrière bij Valid

We hebben onze eigen carrièresite, www.carrierebijvalid.nl. Deze site is dé plek om er achter te komen wat Valid als werkgever voor jou kan betekenen, kennis te maken met je toekomstige collega’s en natuurlijk de plek waar je kunt solliciteren. Je vindt er het overzicht van onze huidige vacatures en kunt er meer lezen over bijvoorbeeld onze arbeidsvoorwaarden.

Als je kiest voor een carrière bij Valid, kies je voor persoonlijke ontwikkeling, werken met de nieuwste technologieën en samen successen boeken. 

En natuurlijk belonen we ook goed. Dit doen we met competitieve salarissen en stimulerende bonusregelingen. Uniek is dat medewerkers van Valid zelf jaarlijks de verhouding tussen vast en variabel salaris kunnen kiezen.

Lijkt dit je wat? Bekijk onze carrièresite en solliciteer vandaag nog!

Nick Colaris over zijn baan bij Valid

"Het samenwerken en aansturen van een grote groep enthousiaste medewerkers is een enorme drive voor me” Lees meer...

Contact Nick

Contact

Valid Eindhoven

Flight Forum 565
5657 DR Eindhoven

T: +31 (0)88 - 900 95 00
info@valid.nl

Print route + Parkeren

Valid Maastricht

Wilhelminasingel 107
6221 BH Maastricht

T: +31 (0)88 - 900 95 00
info@valid.nl

Print route + Parkeren

Valid Utrecht

Van Deventerlaan 101
3528 AG Utrecht

T: +31 (0)88 - 900 95 00
info@valid.nl

Print route + Parkeren