Accountmanager

Sjoerd Winkens

"Als accountmanager ben ik dagelijks bezig met onze klanten in de regio Limburg. Valid is verdeeld over een drietal business units en ik werk in het team IT Consultants. Ik help onze klanten door de inzet van onze IT Consultants. De meeste voldoening haal ik uit het bieden van een oplossing waarbij we de business van onze klanten naar een hoger niveau kunnen tillen middels IT. Het belangrijkste is dat we altijd de klant helpen door middel van een goede samenwerking tussen onze medewerkers en de medewerkers aan de zijde van de klant. 

Ik vind een goede samenwerking enorm belangrijk en gelukkig zie ik dit sterk terug in ons team. Wat mij daarnaast erg bevalt aan mijn job, is het feit dat ik vanaf iedere locatie kan werken, aangezien we Office365 in de cloud gebruiken. Ik kan dus op mijn laptop, thuiswerkplek of op mijn mobiel voortdurend terecht bij al mijn documenten en e-mail. Daarnaast heb ik de vrijheid om onze klanten mee te nemen naar events waarbij we samen kennis kunnen opdoen of waar we in een informele sfeer elkaar beter leren kennen.

Wat Valid nog meer een goede werkgever maakt? Tja, ik kan wel roepen dat Valid goed betaalt en goede secundaire arbeidsvoorwaarden heeft, maar dat vind ik bij een professioneel bedrijf niet meer dan normaal. Wat ik dan wel onderscheidend vind? Dat zijn in eerste instantie mijn collega’s, zij zorgen ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan de slag ga. We proberen elkaar op een goede manier scherp te houden. Wanneer je dit als bedrijf uitstraalt, zien klanten dit en dat vertaalt zich naar nieuwe opdrachten. Er wordt keihard gewerkt bij ons, maar zijn er ook momenten van ontspanning zoals bij onze maandelijkse borrel die op iedere locatie wordt gegeven. Daarnaast wordt het gewaardeerd wanneer je zelf activiteiten voorstelt. Zo heb ik eens geïnitieerd om mee te doen met de Iron Man in Maastricht, en was het een klein jaar later zover; toen hebben we met twee teams van Valid meegedaan! Een fantastisch sportevenement waarbij ik werd aangemoedigd door vele collega’s en mijn eigen sportieve prestatie heb geleverd.

De combinatie van interessante klanten, de informele werksfeer met leuke collega’s en uiteraard de gave ontwikkelingen op het gebied van IT, maken Valid voor mij een fijne werkgever. Ik mag oprecht zeggen dat ik trots ben op het teamwork dat we neerzetten en dat probeer ik over te brengen op onze collega’s en klanten. Daarnaast biedt Valid de mogelijkheid om je zowel in groepsverband als individueel te ontwikkelen. Zelf blijf ik ook aan mijn eigen ambities werken, ik wil me graag verder ontwikkelen richting een senior accountmanagementrol. Onlangs heb ik mijn leiderschapskwaliteiten verder ontwikkeld middels een verkorte MBA, hier had ik ontzettend veel plezier in. We willen flink gaan groeien binnen Valid en daar wil ik met mijn eigen stijl een positieve bijdrage aan leveren om deze doelstelling te gaan halen. 

Mocht je na dit verhaal enthousiast geworden zijn, neem dan gerust contact met mij op!"

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.