Agile werken

Steeds meer organisaties werken op de Agile manier. Van een plan naar een ontwerp, naar een lancering en constant blijven testen en checken. Om zo snel en effectief in te kunnen spelen op veranderingen in eisen, wensen en prioriteiten binnen je organisatie.

 

Waarbij het welzijn van je medewerkers centraal staat. Zodat de verandering succesvol kan worden doorgevoerd. Start je binnenkort een project en ben je benieuwd of agile werken voor jouw business werkt? Wij denken graag met je mee.

Valid – overleg groep
Valid – overleg dame en heer

Agile organiseren

Agile is een methode die je kan inzetten om je organisatie wendbaar te maken en houden. Er zijn vele methodieken zoals SCRUM, Kanban en SAFe. Ieder met een unieke way of working. Maar welke methode voor je organisatie het beste is, maakt voor jou niet uit. Jij wil dat de verandering landt binnen de organisatie en de mensen hierin op een juiste manier worden meegenomen. 

Daarom ben je op zoek naar een IT-partner die je pro-actief gidst en het voortouw neemt. Zodat je organisatie zich blijft ontwikkelen en klaar is voor veranderingen, zowel van binnen als van buiten. Dat alles doen we op basis van een vertrouwde relatie. Vanuit vertrouwen komen wij tot de beste oplossing voor jouw uitdagingen en realiseren we jouw wensen en doelen.

Niet volgens het boekje

Agile werken. Zie het als een paraplubegrip voor ieder raamwerk dat voldoet aan de waarden en onderliggende principes zoals ze zijn vastgelegd in het Agile Manifesto. Alleen zijn we pragmatisch ingesteld en werken we niet volgens het boekje.

Wij stellen onszelf constant de vraag: ‘Hoe werkt agile het beste voor jouw business?’ Zodat we op basis daarvan de juiste methodieken kunnen toepassen. Precies waar je organisatie behoefte aan heeft. Daar kan je ons op vertrouwen. 

Valid – man vrouw samenwerking

Oplossingen en diensten voor Agile werken


Agile professionals

Wij zorgen voor een IT-landschap dat past bij jóuw organisatie, en dat volledig in dienst staat van jouw doelen. Daarom haken we de juiste professionals aan voor jouw vraagstuk. In ons team vind je Agile coaches, Scrummasters, SAFe Agilisten, Release Train Engineers en Product Owners. Zij staan klaar om doordachte keuzes te maken in het oerwoud aan mogelijkheden.

Trainingen en workshops

Wel eens van de term VUCA gehoord of de uitdrukking; It’s a VUCA world? VUCA staat voor: Volatile, Uncertain, Complex & Ambiguous.  Het symboliseert het bedrijfsleven van vandaag de dag. Want wat vandaag nieuw is, kan morgen alweer achterhaald zijn. Wil je een IT-partner die je inzicht geeft in en handvatten biedt voor hedendaagse vraagstukken? Met onze trainingen en workshops over Agile werken, nemen we je organisatie graag mee in deze manier van werken.

Changemanagement

Klaar voor verandering? De Change Makers van Valid staan voor je klaar. Met brede kennis en jarenlange ervaring maken we van jouw project een succesverhaal, ongeacht de strategie die we volgen. Met de Change Makers aan je zijde is succesvol veranderen geen vraag, maar een ambitieus doel wat we stellen en wat we ook daadwerkelijk behalen.

Een aantal klanten die we hebben geholpen met Agile werken

CBS
CBS

Vanuit kennis en ervaring heeft Valid geholpen om de Scrum-teams verder te ontwikkelen”  – Joost Huurman, R&D Director en Programma Manager Phoenix, CBS

Ambukancezorg Limburg
AmbulanceZorg Limburg

“In dit soort complexe trajecten is het belangrijk om erop te kunnen vertrouwen dat we toch in control zijn.”  Michel van Zundert, Informatie Manager van Ambulancezorg Limburg

Medtronic
Medtronic

“Veel complimenten voor de manier waarop het project is gelopen en voor het eindresultaat”. Patrick van Weert, Senior IT Supervisor Medtronic

AZL
AZL

“Door de open manier van communiceren en de gedegen inhoudelijke afstemming met Valid hadden we alle vertrouwen in de migratie.”  – Edward Heijkers, Directeur IT AZL

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie
Valid – CTA 1