Senior Projectmanager

Oscar van Amerongen

Mijn naam is Oscar van Amerongen, 55 jaar jong. Mijn leven draait om een aantal boeiende hobby's. Muziek is mijn passie, en ik speel als gitarist en toetsenist in een band, wat me veel vreugde en creatieve voldoening geeft.

Naast muziek geniet ik van de eenvoudige geneugten van het leven, zoals wandelen in de natuur, gezellig dineren en uitgaan. Maar wat het leven echt waardevol maakt, is de tijd die ik doorbreng met mijn gezin en vrienden. 

Mijn reis bij Valid is begonnen via LinkedIn. Gedurende mijn carrière had ik altijd in vaste dienstverbanden gewerkt bij werkgevers. Toen de kans zich voordeed om de consultancy wereld te betreden, zag ik dit als een mooie kans voor vernieuwing en groei.

Een warme werksfeer bij Valid: samenwerken en verbeteren

In mijn huidige positie bij Valid ervaar ik een informele en gastvrije werkomgeving. Valid organiseert leuke teambuildingactiviteiten, en collega's zijn bereid om elkaar te helpen. Er wordt veel waarde gehecht aan het delen van eigen verbeteringsvoorstellen om Valid als organisatie verder te ontwikkelen.

Wat mijn rol bij Valid nog interessanter maakt, is de mogelijkheid om bij klanten te werken. Dit biedt de kans om verschillende bedrijfsculturen te ervaren, een kijkje in hun keuken te nemen en boeiende projecten te managen. Elke klant brengt een unieke dynamiek met zich mee, wat mijn werk bijzonder uitdagend en aantrekkelijk maakt. Momenteel ben ik betrokken bij projecten voor twee verschillende klanten.

Als een toegewijde projectmanager voel ik me bij de Change Makers echt in mijn element. Deze rol stelt me in staat om mijn passie voor projectmanagement in de praktijk te brengen, omdat er bij de Change Makers veel vraag is naar projectmanagers voor diverse klanten. Het is de perfecte manier om als consultant betrokken te zijn bij opwindende projecten bij verschillende organisaties. Genoegdoening haal ik uit het succesvol implementeren van een verandertraject bij en met de klant, zodanig dat de klant ook echt voordeel haalt uit de doorgevoerde transformatie. 

Wat de Change Makers zo bijzonder maakt, is de informele en menselijke sfeer, evenals de hands-on mentaliteit. Ik ben omringd door ervaren collega's die klaarstaan om te helpen wanneer dat nodig is, wat enorm waardevol is voor mijn projecten. Bovendien is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, met ruimte en budget voor opleiding en training. Dit heeft mijn vaardigheden en kennis verrijkt, wat me niet alleen als professional, maar ook als persoon heeft versterkt.

Naast de uitdagende projecten en groei zijn er ook tal van mogelijkheden voor teamactiviteiten en een goede dosis humor. Het maandelijkse borrelmoment in "De Poshoorn" in Maastricht is een fantastisch voorbeeld van de geweldige mooie sfeer en het groepsgevoel bij de Change Makers, waar ik enorm van geniet.

Ook werken bij Valid? Kies je carrière met karakter! Bekijk hier onze vacatures.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.