IT Support Medewerker

Kimberly Damen

"Sinds februari 2016 werk ik als Supportmedewerker bij Valid, een afwisselende baan waar ik elke dag nog nieuwe dingen leer. Samen met het team verdelen we dagelijks de taken en zorgen we ervoor dat onze outsourcing- klanten worden geholpen, wij staan de hele dag voor ze klaar. De vragen komen binnen per e-mail, telefoon en ook via onze Self Service Portal en dit zijn veelal wijzigingsverzoeken of computerverstoringen. We zorgen ervoor dat de incidenten en wijzigingsverzoeken worden geregistreerd en afgehandeld. Komen we er echt niet uit? Dan moeten we de klant doorverwijzen naar onze tweede- of derde-lijn supportafdeling. 

Wat ik tof vind aan Valid is de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op soft skills als op hard skills. Van het verbeteren van je communicatievaardigheden of juist op het technisch vlak door het behalen van de laatste Microsoft-certificaten. 

Ook de prettige sfeer op de werkvloer en de personeelsuitjes zorgen voor een verbondenheid met het team en de rest van de organisatie. We werken met bijna dertig collega’s op de Servicedesk en gaan regelmatig sushi of spareribs met elkaar eten en we zijn een paar weken terug met z'n alleen naar een Escape room geweest. Veel van ons team zijn ook elke laatste vrijdag van de maand aanwezig op onze gratis borrels in een kroeg in Eindhoven. Je leest het; er wordt hard gewerkt, er is zeker de nodige dosis humor op de afdeling; dat maakt het fijn om in dit team te werken.

Sinds een tijd ben ik twee keer per week te vinden bij een vooraanstaand accountancy-bedrijf. Hier los ik tickets op en zorg ik er voor dat bijvoorbeeld laptops geïnstalleerd worden voor nieuwe medewerkers en dat alles klaar staat. Ik zit daar alleen op locatie, andere collega’s zitten bijvoorbeeld een paar dagen in de week bij andere klanten van ons. Dat Valid deze mogelijkheid biedt om ook bij de klant op locatie te werken vind ik echt heel bijzonder en ik ben er trots op dat ik dit mag doen!"

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.