Infrastructuur Beheerder bij Valid Infra Pro's

Jordy Peters

Mijn Valid avontuur is gestart in januari 2020 en is ook bijzonder snel tot stand gekomen. Medio december was ik op zoek naar een nieuwe werkgever. Al snel bracht mijn toenmalige supervisor mij in contact met Max Severijns.

Gezien mijn contract snel zou verlopen moest er gelijk actie ondernomen worden. Ik belde Max, die toen toevallig stond te genieten van de Kerstborrel van Valid. Tussen kerst en oudjaar is er een gesprek gepland, samen met Roger Gulpers en Max. Uit het gesprek kwam duidelijk naar voren dat Valid streeft naar persoonlijke ontwikkeling, in de IT-wereld staat het natuurlijk nooit stil. Begin januari mocht ik er vervolgens aan de slag.

Jammer genoeg ben ik net in die periode ingestroomd toen Corona naar boven kwam, waardoor ik niet gelijk alle collega’s kon ontmoeten. Wel kreeg ik een indruk van het pand in Eindhoven, een mooie locatie met een super uitzicht. De collega’s die aanwezig waren maakten het zeer prettig om aanwezig te zijn, warm en welkom. Daarbij zorgde Valid er ook voor dat tijdens de hele corona periode je toch bij het team hoort. Dat kan bijvoorbeeld een wekelijks koffie uurtje zijn via teams of een leuk surprise pakket thuis met allerlei leuke dingen. Het helpt ook dat Valid alle zaken goed op orde heeft, men staat altijd klaar voor de collega’s. 

Omdat er veel expertise in het team zit, kan je met alle vragen terecht. Binnen Valid heb ik de rol Infrastructuur Beheerder, als onderdeel van de Valid Infra Pro's. Momenteel zit ik voornamelijk bij de klant op locatie en zorg ik ervoor dat qua IT alles soepel verloopt. Hierbij kan je denken aan IT-gerelateerde issues binnen het pand, gebruikers die issues ervaren of een simpele “How To” vraag hebben. Dit zorgt ervoor dat het werk zeer divers en afwisselend is. 

Dit brengt ook leuke uitdagingen mee. Ik vind het contact met mensen leuk, als bijvoorbeeld een issue is opgelost en ze met een gerust hart verder kunnen werken. Dit geef natuurlijk een behoorlijke boost en maakt het werk weer net iets leuker! Hier haal ik veel energie uit, dat stukje waardering.

Daarnaast richt ik me nu op het behalen van certificaten binnen de Azure omgeving. Hier is genoeg om over te leren, waardoor ik dit later ook kan toepassen binnen de werkomgeving. Zoals eerder ook aangegeven, Valid hecht waarde aan een persoonlijke ontwikkeling. Dat Valid mij de ruimte biedt om deze certificeringen te halen is daar een mooi voorbeeld van. Ik kijk er naar uit om te gaan ontdekken welk ontwikkelpad het beste bij mij past en hoe we dat gaan toepassen in m’n werkzaamheden.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.