Junior Data Scientist

Dennis Janssen

"Waarom ik bij Valid werk? Vanwege de goede koffie en de lekkere soep die ze tijdens de lunch hebben! Nee, natuurlijk niet! Al zijn de soep en koffie zeker goed, dat is niet de reden waarom ik elke dag weer met veel plezier naar Eindhoven rijd.

Voordat ik meer over mijn werk zal vertellen, stel ik me eerst even voor. Ik ben Dennis Janssen, 25 jaar en ben onderdeel van het Business Intelligence & Analtyics team binnen Valid. Ik heb mijn afstudeerstage bij Valid gedaan en dat is zo goed bevallen dat ik gelijk aan de slag kon na mijn stage. Binnen het team houd ik me vooral bezig met toepassingen van Artificial Intelligence, wat echt heel gaaf is. Het kan je keer op keer verbazen, wat er allemaal mogelijk is met deze trending technologie!

Het dagenlang stoeien met de data en het bijbehorende model wat uiteindelijk het gewenste resultaat oplevert, vind ik het mooiste aan Data Science. Dit in combinatie met het leuke team, maakt het geen straf om aan projecten te werken. Bovendien is Data Science zich flink aan het ontwikkelen en dat ik dat van dichtbij mag meemaken is echt heel gaaf. Er is zo veel mogelijk met Artificial Intelligence, dus ik ben hier nog lang niet klaar!

Oké, na deze introductie komen we nu bij het gedeelte waarom ik elke dag met plezier naar Valid ga. Vanaf het eerste moment dat je binnenstapt voel je je gelijk thuis. Wanneer je iets nodig hebt, is iedereen bereid je te helpen. Verder vind ik het heel fijn dat je in de omgang met collega’s weinig merkt van de hiërarchie binnen de organisatie. Het maakt niet uit of iemand in het managementteam zit of aan dezelfde opdracht werkt als jij, iedereen is geïnteresseerd in wat je doet en hoe het met je gaat. 

Binnen Valid is er ook een goede verhouding tussen inspanning en ontspanning. Ondanks dat er hard gewerkt wordt, wordt er ook gelachen op de werkvloer. Een mooi voorbeeld, wat ook goed aansluit op de manier van omgaan met elkaar, is dat mijn manager me ’s middags helpt bij een opdracht voor de klant en me daarna ’s avonds van de baan afslaat tijdens een squashtoernooi. Deze afwisseling in ontspanning en inspanning komt daardoor ook alleen maar ten goede van het eindresultaat!"
 

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.