IT Support Engineer

Aaron Levinsohn

“Ik werk hier sinds april 2017 en heb het hier erg naar m'n zin! Mijn doel is om door te groeien binnen Valid, gelukkig zie ik daar genoeg kansen voor om me heen bij collega's. Ik werk als Support Engineer op onze Shared Servicedesk. Wat ik doe? Samen met vijf andere collega's ben ik verantwoordelijk voor de eerstelijnssupport van één klant. De hele Servicedesk bij Valid bestaat wel uit dertig collega's maar een klein groepje hiervan is dus dedicated verantwoordelijk voor deze klant. We zijn met ons team verantwoordelijk voor de eerstelijnssupport vanuit meerdere vestigingen van onze klant, zo komen er incidenten en changes vanuit Polen, Duitsland, Dubai en natuurlijk uit Nederland binnen. Ik ben zelf op de vestigingen in Nederland en Duitsland geweest. Het zou leuk zijn als ik die in Dubai ook eens mag bekijken, haha ;)

We werken in verschillende diensten, tussen half acht 's ochtends en vijf uur 's middags, eigenlijk wijken deze tijden niet erg af van de gewone kantoortijden. Wel heb ik één keer in de vijf weken een stand-by dienst waar we 24/7 beschikbaar moeten zijn. Dat kunnen soms drukke weken zijn. Gelukkig krijg je er wel extra voor betaald!

Wat ik zo goed vind aan Valid als werkgever is, naast de goede voorwaarden, vooral ook het facilitaire gedeelte. Ik vind mijn werkplek heel fijn, drie van de vier muren op onze verdieping zijn volledig van glas waardoor we altijd natuurlijke lichtinval hebben. Wel zo fijn want voordat ik bij Valid werkte heb ik wel eens ergens gewerkt waar de IT-ers echt werden weggestopt in een donkere kamer, dat is iets waar ik echt niet tegen kan. Misschien dat ik daarom extra blij ben met ons mooie kantoor. Daarnaast heb ik leuke collega's en ben ik blij met mijn manager. Hij komt zelf ook uit de IT en is begonnen op de plek waar ik nu zit, dus hij weet waar hij over praat. We hebben regelmatig leuke uitjes, onlangs hebben we een kookworkshop gehad, zulke dingen zijn leuk en je merkt dat dit goed is voor de onderlinge band. Want de werkdruk kan soms best hoog zijn bij ons op de afdeling, dat de samenwerking hier niet onder lijdt; daar ben ik wel trots op!

Mijn ambitie? In het begin gaf ik aan dat ik zeker wil doorgroeien binnen Valid, ik zou op den duur graag een systeembeheerfunctie willen. Onze manager stimuleert mij en mijn collega's goed om certificaten te behalen en cursussen te volgen. Momenteel volg ik cursussen voor Windows 10 en Windows Server 2016. Dit inspireert mij, hierdoor blijf ik inhoudelijk ook groeien.

Wat ik heb gemerkt in mijn rol is ook hoe belangrijk het is dat ik me kan inleven in de klant, dat klinkt cliché maar het is echt nodig om niet altijd als een IT-er te denken maar vanuit de klant, de eindgebruiker. Als ik waardering van de eindgebruiker krijg, dat maakt echt m’n dag want daar doe je het uiteindelijk voor.”

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.