Menu

Outsourcing

Uw ICT Infrastructuur is de ruggengraat van uw organisatie. Het is van groot belang dat uw infrastructuur betrouwbaar, snel en flexibel is. Dat is makkelijk gezegd, maar niet makkelijk om dat zelf voor elkaar te krijgen. Brede en diepgaande expertise is hiertoe nodig. En dat 24/7. En het aan boord krijgen en houden van de juiste mensen is ook geen sinecure.

Met Valid’s Outsourcing diensten bieden we u een oplossing voor het beheer van uw infrastructuur. Valid heeft een bewezen track record in het beheer van complexe, bedrijf-kritische omgevingen. Of deze nou in onze private cloud draaien of dat het klanteigen systemen zijn. We gooien daarbij hoge ogen als het gaat om de tevredenheid van opdrachtgevers en hun eindgebruikers. Door uw ICT beheer bij ons uit te besteden ontzorgen we u vergaand, zodat u zich kunt focussen op uw business.

Om snel te kunnen reageren op veranderingen in de markt, is een goed functionerende ICT-infrastructuur van groot belang. Het is daarom prettig een partner te hebben die ervoor zorgt dat alles perfect geregeld is. Een partij die niet alleen pasklare oplossingen biedt, maar die ook betrokken is, meedenkt en samen met u gaat voor het hoogst haalbare: tevreden medewerkers, maximale kwaliteit van uw product of dienst én groei van uw organisatie.

Valid is zo'n partner. Wij garanderen een betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur en realiseren oplossingen die aansluiten op uw behoeftes. We stemmen onze dienstverlening daarbij volledig af op de eisen en wensen van uw bedrijf en bewegen voortdurend met u mee. Bij Valid kunt u terecht voor de uitbesteding van uw ICT omgeving. Of het nou gaat om datacenter- en werkplekbeheer of om de hosting van uw bedrijfsapplicaties. Waarbij we uiteraard gebruik maken van onze building blocks, best-practices en desgewenst onze private cloud omgeving. Zodat u de voordelen ervaart van ons vakmanschap en voorop kunt blijven lopen.

 Neem contact op met
Patrick Nijssen