De moderne werkplek

Met de werkplek van de toekomst kun je écht vooruit.

Met onze moderne werkplek oplossingen zorgen we ervoor dat medewerkers op een veilige manier effectief, efficiënt en productief kunnen werken, waar ze ook zijn. Maak het delen van kennis, intern & extern communiceren en slimmer samenwerken makkelijker met een moderne werkplek die op elk device beschikbaar en toegankelijk is.

Veilig, online samenwerken

Waar je ook gaat

Office 365 maakt het voor elke medewerker mogelijk om overal toegang te hebben tot zijn of haar werkplek, alle tools binnen handbereik.

Een flexibele werkplek

De laatste versie van alle documenten is op elk device beschikbaar. Medewerkers kunnen met Teams op afstand samenwerken en via Skype for Business deelnemen aan audio- en videoconference calls vanuit hun luie stoel.

Veilige toegang en rechtenbeheer

Wij zorgen ervoor dat medewerkers enkel toegang krijgen tot bestanden waar ze rechten op hebben. Er wordt zowel binnen als buiten de organisatie, ook met externe partners, op een veilige manier samengewerkt.

Bereik eenvoudig je applicaties

Wij zorgen ervoor dat elke medewerker eenvoudig bestaande en nieuwe applicaties kan bereiken, via een gevirtualiseerde, veilige omgeving.

Veilig, online samenwerken

Maximale beveiliging en compliance

Wij zorgen voor de juiste beveiliging om te zorgen dat datalekken en externe dreigingen afgeslagen en voorkomen worden, in lijn met de regelgeving die op jouw organisatie van toepassing is.

Een modern, fris en geïntegreerd intranet

Met SharePoint krijg jij een modern intranet waar alle belangrijke zaken in de organisatie in één oogopslag zichtbaar zijn en medewerkers meer betrokken worden.

Geslaagde verandering

Een technologieproject is pas geslaagd als medewerkers er mee kunnen werken. Wij helpen de organisatie om medewerkers bewust te maken van de veranderingen zodat ze de nieuwe functionaliteiten omarmen.

Eén aanspreekpunt voor al je vragen

We beheren onze oplossing, ook het contact met derde partijen. Wij ondersteunen de hele organisatie, eindgebruikers en devices. Met verschillende opties, zoals online chat, VIP- en local support, is er altijd een servicelevel dat past bij jouw organisatie.

Onze methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie, implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Stay ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

Onze diensten en oplossingen:

  • Business Value Programs
  • Business Productivity services
  • Valid’s moderne werkplek: fleXpace®

De digitale woningcorporatie voorop

“De samenwerkeing is super, heel prettig en open verlopen. Een perfecte partner wat ons betreft." 
Niels Golsteijn - Data- en Informatiemanager

Bekijk de case

 

Neem contact op met Patrick van Kessel

Vul het formulier in en we nemen de binnen een werkdag contact met je op.
Geen zin om te wachten? Bel ons op: 088 - 900 95 00.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.