Valid Nieuws

11 jun. 2020

Webinar: Nationale Benchmark Data Innovatie in de Industrie - 2020

De industriële waardeketen is continu in beweging als het gaat om data innovatie. Valid heeft onderzoek gedaan naar de trends en ontwikkelingen in deze branche en de uitkomsten van dit onderzoek gebundeld in de Nationale Benchmark Data innovatie in de Industrie.

Tijdens dit webinar presenteren we de uitkomsten van het onderzoek. Het biedt een unieke inkijk in de belangrijkste uitdagingen die spelen in de industrie sector wanneer het gaat over data innovatie. 

Over de sprekers:

Sam Straube is Data Architect bij Valid en sinds jaar en dag betrokken bij de ontwikkeling van data-oplossingen bij onze klanten. Zijn expertise op het gebied van data analytics, gecombineerd met zijn diepgaande kennis van Microsoft technologie maken hem het technisch geweten van dit benchmark onderzoek.   

Frank Maes, Directeur Valid Digital Business, is initiatiefnemer van het onderzoek. Frank zet zich dagelijks in om de visie en de richting van zijn business unit te bepalen en stelt daarmee zijn team in staat om optimaal waarde te halen uit data. De inzet van data oplossingen in de industriële waardketen zijn voor hem een belangrijke katalysator voor innovatie. 

Datum en tijd

De inschrijving is gesloten. Alsnog interesse in de uitkomsten? Klik hier om het rapport te downloaden.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.