Valid Nieuws

11 jun. 2020

Webinar: Nationale Benchmark Data Innovatie in de Industrie - 2020

De industriële waardeketen is continu in beweging als het gaat om data innovatie. Valid heeft onderzoek gedaan naar de trends en ontwikkelingen in deze branche en de uitkomsten van dit onderzoek gebundeld in de Nationale Benchmark Data innovatie in de Industrie.

Tijdens dit webinar presenteren we de uitkomsten van het onderzoek. Het biedt een unieke inkijk in de belangrijkste uitdagingen die spelen in de industrie sector wanneer het gaat over data innovatie. 

Over de sprekers:

Sam Straube is Data Architect bij Valid en sinds jaar en dag betrokken bij de ontwikkeling van data-oplossingen bij onze klanten. Zijn expertise op het gebied van data analytics, gecombineerd met zijn diepgaande kennis van Microsoft technologie maken hem het technisch geweten van dit benchmark onderzoek.   

Frank Maes, Directeur Valid Digital Business, is initiatiefnemer van het onderzoek. Frank zet zich dagelijks in om de visie en de richting van zijn business unit te bepalen en stelt daarmee zijn team in staat om optimaal waarde te halen uit data. De inzet van data oplossingen in de industriële waardketen zijn voor hem een belangrijke katalysator voor innovatie. 

Datum en tijd

De inschrijving is gesloten. Alsnog interesse in de uitkomsten? Klik hier om het rapport te downloaden.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.