Valid Nieuws

03 okt. 2022

Vernieuwde Microsoft partnerstatus

Per oktober 2022 verandert de manier waarop Microsoft haar partners duidt. De vertrouwde silver- en gold aanduidingen bij een bepaald vakgebied worden vervangen door zogeheten designations. 

Valid is al sinds lange tijd Microsoft partner, op vakgebieden als de moderne werkplek, infrastructuur en data. Het inzetten van Microsoft technologie is voor ons een strategische keuze en een belangrijk onderdeel van het waarmaken van onze belofte; wij laten onze klanten vooroplopen. 

Dat betekent dat we veel investeren in kennis en expertise op het gebied van Microsoft technologie. Veel van onze collega’s besteden jaarlijks tijd om certificeringen te behalen om ervoor te zorgen dat kennis up-to-date is zodat we Microsoft’s technieken zo optimaal mogelijk in kunnen zetten bij onze klanten. 

De designations worden uitgereikt door Microsoft op basis van kennis & expertise van een bepaald vakgebied alsmede commercieel succes van haar partners. Microsoft onderstreept met de designations dus dat Valid haar klanten uitstekend adviseert op deze gebieden en adoptie van nieuwe technologie realiseert. 

Als een van de eerste Microsoft partners in Nederland voert Valid de volgende nieuwe designations: 

  • Modern Work
  • Digital & App Innovation – Azure
  • Infrastructure – Azure
  • Data & AI – Azure

Wij zullen blijven investeren in onze kennis en kunde op het gebied van Microsoft technologie, waardoor de lijst van designations in de toekomst zal groeien. Hou onze website & socials in de gaten voor updates.  

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.