Valid Nieuws

10 nov. 2020

Valid scoort opnieuw hoog in Computable’s Werkgeversonderzoek ICT

De Computable Career Guide 2020, met daarin het werkgeversonderzoek van vakblad Computable onder ICT-organisaties, is weer verschenen. In dit onderzoek geven medewerkers waarderingen aan hun werkgever. Dit jaar staat Valid op plek 30 en beoordelen onze collega’s ons met een 8,35. Een fraaie verbetering ten opzichte van de toen al goede 8,06 van vorig jaar. 

“Ik ben er trots op om uitstekende cijfers van mijn collega’s te ontvangen” vertelt Michèl Robberts, HR manager bij Valid. “Ik vind het dan ook positief om te zien dat we goed scoren op Work-life Balance (9e plaats), maar ook Salarisgroei (9e plaats), Doorgroei- en carrièremogelijkheden (10e plaats) en op Ruimte en kansen om optimaal te presteren (10e plaats). We focussen veel op de ontwikkeling van onze collega’s, ook in deze tijd, dus dan zijn deze cijfers een mooie beloning op het harde werk van iedereen.

“Ook dit jaar scoren we geweldig in de sectoren waar we ons strategisch op focussen. Het is goed om terug te zien dat onze collega’s dit ook ervaren en meekrijgen. Zo scoren we eerste plaatsen in de sector Industrie en in de Makelaardij/Vastgoed sector en een mooie derde plek in de sector Facilitaire Dienstverlening. Ontzettend trots dat we zulke mooie cijfers krijgen.” zegt Dis Valcq, directeur van Valid. 
“Daarnaast ben ik blij dat de sterke punten van onze Business Units goed naar voren komen. Met de eerste plaatsen voor Outsourcing en Business Applications & Business Analytics, een derde plaats voor Business Intelligence & Data Analytics en een vijfde plaats voor Consultancy .”
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.