Valid Nieuws

19 mei 2018

Valid met twee teams sterk tijdens de IRONMAN in Maastricht

IRONMAN: een bijzonder evenement voor echte topsporters

5 augustus 2018 vindt de IRONMAN voor het vierde jaar op rij plaats in Maastricht. 

Tijdens de IRONMAN zijn er twee teams die namens Valid deelnemen. Een bijzondere prestatie waarbij Eric Liket en Max Severijns allebei 3,86 km zwemmen, Jacques Born en Arnoud van Loo beide 180,2 km fietsen en Sjoerd Winkens en Max Severijns (Max heeft twee onderdelen inderdaad) allebei 42,195 km rennen. Wij zijn trots op onze collega's en steunen hen in deze ongelofelijke prestatie.

Naast dat wij onze collega's supporten, steunen wij ook een goed doel! Valid heeft gekozen voor het Ronald McDonald huis in Maastricht. Zo zamelen wij geld in om de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. In het Ronald McDonald Huis Maastricht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Maastricht UMC+. Op onze actiepagina kan je een donatie achterlaten. Het geld wordt gebruikt om het verblijf van families comfortabeler te maken tijdens moeilijke tijden. Lees hier meer over het Ronald McDonald Huis Maastricht.

Kunnen we op jouw steun rekenen?

Klik hier om jouw bijdrage te leveren

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.