Valid Nieuws

19 mei 2018

Valid met twee teams sterk tijdens de IRONMAN in Maastricht

IRONMAN: een bijzonder evenement voor echte topsporters

5 augustus 2018 vindt de IRONMAN voor het vierde jaar op rij plaats in Maastricht. 

Tijdens de IRONMAN zijn er twee teams die namens Valid deelnemen. Een bijzondere prestatie waarbij Eric Liket en Max Severijns allebei 3,86 km zwemmen, Jacques Born en Arnoud van Loo beide 180,2 km fietsen en Sjoerd Winkens en Max Severijns (Max heeft twee onderdelen inderdaad) allebei 42,195 km rennen. Wij zijn trots op onze collega's en steunen hen in deze ongelofelijke prestatie.

Naast dat wij onze collega's supporten, steunen wij ook een goed doel! Valid heeft gekozen voor het Ronald McDonald huis in Maastricht. Zo zamelen wij geld in om de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. In het Ronald McDonald Huis Maastricht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Maastricht UMC+. Op onze actiepagina kan je een donatie achterlaten. Het geld wordt gebruikt om het verblijf van families comfortabeler te maken tijdens moeilijke tijden. Lees hier meer over het Ronald McDonald Huis Maastricht.

Kunnen we op jouw steun rekenen?

Klik hier om jouw bijdrage te leveren

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.