Valid Nieuws

03 apr. 2020

23 laptops voor kinderen

De stichting MosaLira is op zoek naar laptops voor kansarme kinderen. Zo’n 4000 leerlingen van 4 tot 18 jaar gaan normaal naar een school van deze stichting in Maastricht. Deze leerlingen zitten op dit moment allemaal thuis. Zoals bij vele andere scholen volgen ze thuisonderwijs via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Skype. Helaas beschikt niet iedereen over een device en heeft niet ieder gezin de middelen hieraan iets te veranderen. 

Valid levert hier graag een bijdrage aan en daarom hebben we 23 laptops gereed gemaakt voor gebruik en gedoneerd voor dit goede doel. Een mooi gebaar in deze bijzondere tijd. 23 kinderen kunnen nu weer hun huiswerk maken en de lessen volgen. De eerste laptops zijn al uitgedeeld en we hopen er nog meer te kunnen doneren!

Wil jij ook graag een laptop doneren? Wij helpen je, mail naar marketing@valid.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.