Valid Nieuws

27 nov. 2019

Terugkijken webinar: Office 365 Back up

Office 365 is onmiskenbaar één van de meest veelzijdige platforms om optimaal productief te zijn. Inmiddels geadopteerd door veel organisaties en een adoptie die we meer dan graag helpen realiseren. Maar wist je dat Microsoft geen backup maakt van je bestanden binnen Office 365?

Hoe voorkom je het verlies van data en hoe zorg je ervoor dat je security en compliancy op orde zijn, zonder dat dit ten koste gaat van productiviteit? Dat hebben we uitgelegd tijdens een webinar op 26-11-2019: Voorkom dataverlies en verhoog je werkplezier met Valid O365 Backup.

Kijk direct terug

Over de sprekers

Eric Liket is Pre-Sales consultant bij Valid en sinds jaar en dag betrokken bij implementaties van Office 365. Met een achtergrond in workplace-services en application packaging combineert hij kennis van de techniek met gevoel voor de omgeving van onze klanten.

Joeri van Eerd, Technisch Consultant Infrastructure, is expert op het gebied van databeschikbaarheid en heeft een lang track-record wanneer het gaat om het implementeren en optimaliseren van backup-oplossingen in (hybride-) cloud omgevingen.

Klik hier om terug te kijken

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.