Valid Nieuws

25 apr. 2018

Workforce Analytics weet het antwoord. Als je maar de juiste vragen stelt.

Met Workforce Analytics kan (bijna) alles, maar niet alles mag en je moet als HR professional of manager niet alles willen weten. Als je het goed opzet, levert Workforce Analytics veel stuurinformatie op. Dat waren de belangrijkste uitkomsten van een uitermate boeiende roundtable over Workforce Analytics. De rondetafeldiscussie was georganiseerd door Valid en begin april gehouden op haar kantoor in Utrecht.

Workforce Analytics geeft  op basis van data inzicht in relevante thema’s als recruitment, verloop, verzuim, betrokkenheid of rendement. De huidige krapte op de arbeidsmarkt die ten gevolge van de doortikkende vergrijzing alleen maar zal toenemen, maakt deze kwesties alleen maar urgenter. Geen wonder dat bedrijven overal bezig zijn om te kijken hoe ze de hun berg aan data kunnen benutten om hun workforce te optimaliseren. 

Het programma bevatte een mooie mix van theorie, praktijkervaringen van een aantal HR professionals uit de financiële sector en een demo van de manier waarop Microsoft en Valid ieder op hun eigen manier werken met Workforce Analytics. Eén ding werd duidelijk: we staan aan het begin van grote innovaties waaraan allerlei ethische en juridische kanten zitten.

Ronde tafel Workforce Analytics

Benieuwd naar het hele verslag van deze interessante en interactieve middag? Lees hier meer > > 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.