Valid Nieuws

21 jul. 2021

Valid en Rapid7 - Partners in security solutions

Valid en Rapid7 zijn een partnerovereenkomst aangegaan. Het partnership stelt Valid in staat om haar klanten te voorzien van het volledige Rapid7 Insight platform. Het Rapid7 Insight platform is een security analytics platform dat security-professionals helpt security risico’s te identificeren, beheren en mitigeren. 

Onze klanten voorop laten lopen in hun business, dat bedoelt Valid met “Stay Ahead”. Dit geldt ook als het aankomt op informatiebeveiliging. Daarom werken wij met betrouwbare en aanvullende partners die ons helpen bij het realiseren van de securitydoelstellingen van onze klanten en die inspelen op de ontwikkelingen binnen het security domein. 

 

Marktleider Rapid7 als partner 

Uit onderzoek van o.a. Gartner komt Rapid7 als marktleider voor Security Information and Event Management (SIEM). Daarnaast tilt Rapid7 security naar een hoger niveau door het bieden van inzicht, analyse en geautomatiseerde acties via het Insight platform. De oplossingen zijn eenvoudig in gebruik te nemen en geven Valid’s securityteams de mogelijkheid effectiever samen te werken met haar klanten, met als doel kwetsbaarheden te verminderen, kwaadaardig gedrag te monitoren, onderzoeken en aanvallen vroegtijdig te stoppen en routine taken te automatiseren. Net als Valid is Rapid7 al meer dan 20 jaar actief. Rapid7 geniet van het vertrouwen van meer dan 9.000 klanten wereldwijd. 

 

Toegevoegde waarde voor klanten van Valid Managed Services 

Het Rapid7 Insight Platform voorziet de operationele teams van Valid met de zichtbaarheid, analyse en automatisering die zij nodig hebben om sneller om te gaan met vulnerability management, applicatiebeveiliging, incident detection en response, automatisering en meer.  

Valid kijkt samen met haar klanten naar de securitybehoeften en analyseert welke Rapid7 oplossing het beste deze behoeften ondersteunt. Vervolgens zal Valid als service integrator zorgen voor de implementatie en integratie van het Rapid7 Insight Platform bij haar klanten. Valid heeft hierbij nauw contact met Rapid7.  

Sergio Drieman, Account Executive bij Rapid7: "Wij zijn vanuit Rapid7 zeer verheugd met het strategisch partnerschap met Valid. Deze nieuwe samenwerking biedt veel mogelijkheden als het gaat om de klanten van Valid weerbaar te maken tegen security incidenten en het opsporen van kwetsbaarheden. De juiste combinatie van technische kennis, ervaring, strategie en hecht partnerschap zijn de basis voor succes." 

Tom Staal, Chief Information Security Officer van Valid: “Het partnership met Rapid7 is een belangrijke mijlpaal in onze security roadmap en past perfect binnen de rol van Valid als service integrator. We zijn zeer tevreden met de samenwerking en we zijn erg blij met de kwaliteit van hun producten en diensten. Ik heb het volste vertrouwen dat de oplossingen van Rapid7 ons en onze klanten ondersteunt in de realisatie van securitydoelstellingen”. 

Meer weten over het Rapid7 Insight platform? Klik dan hier of vul het contactformulier in. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.