Valid Nieuws

18 jul. 2021

Korte brand in de V-Tower

Op 17 juli heeft er een korte brand gewoed op de zesde verdieping van ons hoofdkantoor in Eindhoven, de V-Tower.

Door kordaat optreden van de beveiliger van CQB en vervolgens de brandweer is de schade grotendeels beperkt gebleven tot deze verdieping. Bij het uitbreken van de brand was niemand aanwezig en er zijn dan ook gelukkig geen gewonden gevallen.

Ook heeft onze dienstverlening er niet onder geleden en zijn – en blijven – we volledig operationeel. Via deze weg willen we CQB en de Eindhovense brandweer bedanken voor hun inzet, waardoor deze vervelende situatie slechts beperkt is gebleven tot materiële schade.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.