Valid Nieuws

18 jul. 2021

Korte brand in de V-Tower

Op 17 juli heeft er een korte brand gewoed op de zesde verdieping van ons hoofdkantoor in Eindhoven, de V-Tower.

Door kordaat optreden van de beveiliger van CQB en vervolgens de brandweer is de schade grotendeels beperkt gebleven tot deze verdieping. Bij het uitbreken van de brand was niemand aanwezig en er zijn dan ook gelukkig geen gewonden gevallen.

Ook heeft onze dienstverlening er niet onder geleden en zijn – en blijven – we volledig operationeel. Via deze weg willen we CQB en de Eindhovense brandweer bedanken voor hun inzet, waardoor deze vervelende situatie slechts beperkt is gebleven tot materiële schade.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.