Valid Nieuws

30 jan. 2024

Ontdek de Valid Cloud Security Benchmark

Cloud Security Benchmark 

De cloud biedt veel voordelen, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en mobiliteit. Tegelijkertijd maakt cloud computing organisaties kwetsbaar voor cyberaanvallen, die dan ook steeds vaker en met toenemend succes worden gelanceerd. Hoog tijd dus om je weerbaarheid te verhogen en dreiging om te zetten in een kans. Weet jij wat de status is van jouw cloud security? Waarop scoor je goed, waar is nog verbetering mogelijk?

Ontdek hoe je jouw organisatie kunt beveiligen tegen cyberdreigingen en de kracht van de cloud kunt benutten. Lees in de informatieve brochure hoe de benchmark diepgaande inzichten biedt in de nieuwste trends op het gebied van cloudbeveiliging en hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen verschillende risico's en dreigingen. 

De onderdelen van de Cloud Security Benchmark:

  • Intake en doelen vastleggen
  • Microsoft Azure & Microsoft 365 scan
  • Interviews met betrokkenen
  • Presentatie en rapportage van de resultaten: hoe scoort jouw organisatie ten opzichte van het marktgemiddelde?

Met de Cloud Security Benchmark krijg je op een laagdrempelige manier inzicht in het securityniveau van je Azure- en Microsoft 365 omgeving. Kwetsbaarheden worden geïdentificeerd en je krijgt inzichten om deze op te lossen. 

Wil je meer weten over onze aanpak, de benchmark of de resultaten bij andere organisaties? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

>> Open hier de brochure 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.