Valid Nieuws

29 jun. 2021

Valid Managed Service draagt bij aan ontwikkeling van XLA-normen

Valid is afgelopen zomer een taskforce gestart rondom XLA (eXperience Level Agreement) en Digital Experience Management. Daarmee willen wij de beleving van eindgebruikers samen met klanten centraal zetten in de manier waarop wij IT bedrijven. Nu gaat Valid ook bijdragen aan de ontwikkeling van XLA-normen.  

We merken in de praktijk hoe lastig dat onderwerp is, en helpen onze klanten graag om daarin voorop te lopen. Het motto van Valid is niet voor niets: 'Stay ahead'. De beleving van gebruikers verloopt over meerdere schijven in de IT-keten. Dat is alleen te meten met een duidelijke visie en governance tussen alle partijen in die keten. 

Daarvoor is een doordachte aanpak en afstemming met de business nodig, om bruikbare feedback te verzamelen en enquête-moeheid te voorkomen. Het doel is om een sterke governance-structuur tussen opdrachtgevers en IT-partners te creëren.  

Daarom vindt Valid het belangrijk om mee te werken aan de ontwikkeling van normen voor XLA, samen met onder andere NEN en Giarte. XLA-normen scheppen duidelijkheid en helpen het vertrouwen in deze methode vergroten. 

Meer weten over XLA? Lees dan ook onze blog ‘Van SLA naar XLA: prestaties meten én weten dat het goed voelt!’ 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.