Valid Nieuws

29 jun. 2021

Valid Managed Service draagt bij aan ontwikkeling van XLA-normen

Valid is afgelopen zomer een taskforce gestart rondom XLA (eXperience Level Agreement) en Digital Experience Management. Daarmee willen wij de beleving van eindgebruikers samen met klanten centraal zetten in de manier waarop wij IT bedrijven. Nu gaat Valid ook bijdragen aan de ontwikkeling van XLA-normen.  

We merken in de praktijk hoe lastig dat onderwerp is, en helpen onze klanten graag om daarin voorop te lopen. Het motto van Valid is niet voor niets: 'Stay ahead'. De beleving van gebruikers verloopt over meerdere schijven in de IT-keten. Dat is alleen te meten met een duidelijke visie en governance tussen alle partijen in die keten. 

Daarvoor is een doordachte aanpak en afstemming met de business nodig, om bruikbare feedback te verzamelen en enquête-moeheid te voorkomen. Het doel is om een sterke governance-structuur tussen opdrachtgevers en IT-partners te creëren.  

Daarom vindt Valid het belangrijk om mee te werken aan de ontwikkeling van normen voor XLA, samen met onder andere NEN en Giarte. XLA-normen scheppen duidelijkheid en helpen het vertrouwen in deze methode vergroten. 

Meer weten over XLA? Lees dan ook onze blog ‘Van SLA naar XLA: prestaties meten én weten dat het goed voelt!’ 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.