Valid Nieuws

01 jul. 2021

Valid scoort hoog in Giarte's IT Xperience Monitor 2021

De klanten van Valid belonen de performance van onze organisatie in 2021 met een dikke 8 voor dienstentevredenheid met Managed Services, en de hoogste fan-score ooit voor Valid. Dat blijkt uit het  IT Xperience onderzoek  van Giarte, waar de organisatie op 1 juli 2021 een 'sneak peak' van presenteerde. De deelnemers aan de studie zijn verdeeld over de sectoren waarin Valid Managed Services actief is, waaronder de zakelijke dienstverlening, industrie en woonbranche.

Giarte's nieuwe IT Xperience-model is gebaseerd op drie pijlers: output, outcome en monetized performance goals. Deze pijlers bestaan uit verschillende bouwstenen van de samenwerking, die door klantorganisaties op basis van een brede reeks KPI's worden beoordeeld.

Valid behaalt dus mooie scores in het IT Xperience Monitor. Naast de hoge tevredenheid met Managed Services zijn er voor het derde jaar op rij nul 'detractors' te zien, en een stijgend aantal 'Super Fans'.

Klanten van Valid Managed Services zeer tevreden

Valid wordt dit jaar vergeleken met 33 andere Managed Services-organisaties. Op het gebied van Managed Services scoort onze organisatie in elke categorie boven het marktgemiddelde. Ook in 2021 behaalt Valid hoge scores op de indicatoren klantgerichtheid en competenties. Klanten zijn zeer tevreden en bevelen ons graag aan. Valid slaagt daarmee in zijn missie om klanten voorop te laten lopen.

Patrick Nijssen, Sales Manager Key Accounts van Valid: "Ik ben trots dat onze klanten ons, ondanks een lastig corona-jaar, belonen met nog hogere cijfers dan vorig jaar. Verder is het mooi om te zien dat onze relatief nieuwe security-dienstverlening gewaardeerd wordt."

Over het  IT Xperience 2021 onderzoek

Het  jaarlijkse onderzoek van Giarte naar klantloyaliteit in IT-dienstverlening  is sinds 2002 de ‘Go-To’-gids voor organisaties die op zoek zijn naar informatie over de IT-dienstenmarkt in Nederland. Via deze study beoogt Giarte de transparantie op de IT-services markt te vergroten en organisaties te helpen de beste partnerships op te bouwen. Bedrijven en instellingen gebruiken de resultaten van de studie voor marktoriëntatie- en selectieprocessen, maar ook als inspiratiebron voor het verbeteren van hun relatie met hun IT-dienstverlener(s). Meer informatie over het onderzoek tref je op ITX.Giarte.com.

Over Valid

Valid is een van de grotere ICT-dienstverleners van Nederland. Valid helpt organisaties bij het optimaliseren en innoveren van hun business. Valid’s motto is Stay Ahead: we laten onze klanten vooroplopen. Dit doen wij met onze 300 professionals verspreid over ons hoofdkantoor in Eindhoven en vestigingen in Amsterdam en Maastricht, en dankzij onze dienstverlening op het gebied van IT Consultancy, Managed Services en Digital Business.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.