Toekomstbestendige infrastructuur

Om voorop te blijven lopen, moet je niet te veel gewicht meetillen. Wees voorbereid op de toekomst en kies een flexibele en schaalbare infrastructuur. Valid helpt met een hybride cloud-oplossing: on-premise, een Valid private cloud of public cloud-infrastructuur. Samen leggen we het fundament voor de groei van jouw business.

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met maximale productiviteit? Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons op 088 - 900 95 00.

Moderniseer de infrastructuur in jouw tempo

Afgestemd op jouw ambities voor de toekomst, maakt Valid een plan op maat voor jouw business. Moderniseer de bestaande infrastructuur stap voor stap. Host, beheer en ontsluit data en applicaties efficiënt en kosteneffectief.

Migratie en optimalisatie: de cloud op jouw manier

Valid zorgt met de juiste mix van on-premise, private en public cloud-diensten voor een optimaal afgestemde omgeving. Wij maken de bestaande applicaties cloud-ready. Daarnaast zorgen we voor een migratietraject met minimale downtime en impact op de organisatie.

Verhoog de kosteneffectiviteit

Grote investeringen bewaar je het liefst voor jouw core business. Kies voor het 'pay-as-you-go'-model van Valid om de kosten van de infrastructuur in de hand te houden. Zo betaal je nooit meer dan je nodig hebt.

Verzeker jezelf van continuïteit, groei en flexibiliteit

Met onze diensten voor Backup & Restore en Disaster Recovery is bedrijfscontinuïteit gewaarborgd. In noodgevallen brengen wij jouw omgeving zo snel mogelijk weer online. Een hybrid cloud op maat wordt het fundament voor groei en flexibiliteit.

24/7 support en beheer

Wij ondersteunen jouw gehele infrastructuur: uiteraard ook on-premise. We zijn het Single Point of Contact tussen jouw organisatie en al je IT-partners. Zo sta je er nooit alleen voor.

Case study: Valid helpt CSU in recordtempo met complete IT make-over

CSU is een innovatief schoonmaakbedrijf dat ondanks de stormachtige groei die het sinds 1968 doormaakt, nog steeds alle kenmerken heeft van een familiebedrijf. Het hecht veel waarde aan de menselijke maat. Omdat het de eigen mensen – inclusief die van zusterorganisatie Tzorg – op IT-gebied beter wilde ondersteunen, was een complete make-over van de infrastructuur nodig. Door de omstandigheden in het voorjaar van 2020, vond de uitrol niet zoals gepland in drie maanden plaats maar in vijf dagen. Lees hier de case study. 

Onze klanten

Neem contact met ons op!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.