Jij de core business, we regelen en verbeteren jouw IT

Laten we wel zijn: IT is een heel belangrijke bijzaak. De directie wil vooral dat informatie secure en beschikbaar blijft, en dat continuïteit geregeld is. Dat medewerkers met moderne middelen kunnen werken is de gewoonste zaak van de wereld.

IT komt steeds meer ter sprake in de boardroom als het gaat om innovatie. Noem het digitale transformatie of industrie 4.0 of iets anders, het gaat erom dat IT de business ondersteunt met nieuwe ontwikkelingen.

Op die behoeftes speelt Valid Managed Services in als Service Integrator.

Regelen

Wij regelen het!

Dit is het minimaal wat jij verlangt van jouw Managed Service Provider: het operationeel regelen van zo een beetje alles.

Onze Servicedesk fungeert als Single Point of Contact, als spin in het web tussen alle collega's van jouw organisatie en alle leveranciers. We zorgen ervoor dat vragen, incidenten, verzoeken... op de juiste plek belanden en opgevolgd worden. Deskundigheid van analyse, klantgerichtheid en doortastendheid van onze servicedesk zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Local support regelen, in Nederland of ver over de grenzen, dat doen we ook graag.

Verbeteren

Altijd blijven verbeteren.

Jij verwacht ook dat we niet op onze lauweren rusten en de boel gewoon in stand houden. Het kan en moet altijd beter.

De techniek evolueert, de cloud is wat de klok slaat, onze technische dienstverlening en processen gaan met hun tijd mee. Nieuwe IT-partners komen erbij, oude spelers maken plaats voor new kids on the block. Jouw collega’s zijn ook consumenten, die verwachten een laagdrempelige interactie met onze Servicedesk, chat, online, hoe dan ook.

Het gaat hier om tactische verbeteringen waardoor jouw organisatie steeds blijer wordt.

Het gaat hier om het verbeteren van de operationele dienstverlening.

Innoveren

Het verschil maken met innovatie.

Jij wil vooruit, focus houden op de verbinding tussen business en IT. Doordat we jou ontlasten, kan jij je volledig concentreren op de relatie met de business.

Architectuur, hoe kan IT de organisatie verder ondersteunen? Welke partijen passen hierbij? Dit zijn vragen waar jij en Valid uiteraard over kunnen sparren. Onze collega’s van Valid IT Consultancy en Valid Digital Business betrekken we graag bij innovatie-sessies of concrete projecten.

Strategisch meewerken, dat hoort ook bij onze rol als Service Integrator. Of niet, jij bepaalt tot hoever we gaan. Het liefst helpen we je op basis van een lange termijn relatie. Als we elkaar vertrouwen en heen en weer beïnvloeden, dan ontstaan mooie dingen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.