Meer weten over Security as a Service?

De borging en veiligheid van jouw data is belangrijker dan ooit. Stel jouw bedrijfsinformatie veilig en op de juiste manier beschikbaar, met een goed securitybeleid, een sterke back-up en Disaster Recovery-plan. In de V-Paper "Houd jouw bedrijfsgeheimen veilig" tref je 7 maatregelen om cybersecure te blijven​.

Bijzonder relevant tegenwoordig: Security Awareness as a Service. Hiermee verhoog je het security-bewustzijn van alle medewerkers en verlaag je de risico’s van cyberaanvallen.

Weet je niet 100% zeker hoe je met IT-security er voor staat? Dan is Security Maturity as a Service iets voor jou! Binnen no time weet jij het zeker en ga je aan de slag met een security roadmap voor jouw organisatie.

Wil je snel een indruk krijgen? Doe de security quickscan!

Tom Staal, onze Chief Security Information Officer vertelt je graag hoe Valid de data van haar klanten veilig houdt.

Vul dit formulier in en Tom belt je terug 

Of bel ons direct op +31 (0)88 - 900 95 00.

Ook leuk: onze blogs. Zie ook hier een bericht over onze samenwerking met het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport.

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.