Meer weten over Security as a Service?

De borging en veiligheid van jouw data is belangrijker dan ooit. Stel jouw bedrijfsinformatie veilig en op de juiste manier beschikbaar, met een goed securitybeleid, een sterke back-up en Disaster Recovery-plan. In het whitepaper "Houd jouw bedrijfsgeheimen veilig" tref je 5 maatregelen om cybersecure te blijven​.

Bijzonder relevant tegenwoordig: Security Awareness as a Service. Hiermee verhoog je het security-bewustzijn van alle medewerkers en verlaag je de risico’s van cyberaanvallen.

Weet je niet 100% zeker hoe je met IT-security er voor staat? Dan is Security Maturity as a Service iets voor jou! Binnen no time weet jij het zeker en ga je aan de slag met een security roadmap voor jouw organisatie.

Wil je snel een indruk krijgen? Doe de gratis Security Check!

Tom Staal, onze Chief Security Information Officer vertelt je graag hoe Valid de data van haar klanten veilig houdt.

Vul dit formulier in en Tom belt je terug 

Of bel ons direct op +31 (0)88 - 900 95 00.

Ook leuk: onze blogs. Zie ook hier een bericht over onze samenwerking met het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.